Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο δράση και ανατροπές μας επιφυλάσσει για απόψε το Survivor. Μέχρι στιγμής έχουμε τους 4 υποψηφίους για αποχώρηση, που γι’ αυτή την εβδομάδα είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδη από την πλευρά των Διασήμων και η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά των Μαχητών.

Διάσημοι ή Μαχητές;

Στο σημερινό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα “παλέψουν” για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Ως γνωστό, πρόκειται για μια διαδικασία που παραδοσιακά συγκινεί όλους τους παίκτες, αφού η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει ηχογραφημένα μηνύματα από συντρόφους και φίλους τους. Οι προβλέψεις μέχρι τώρα θέλουν τους Μαχητές να κερδίζουν το αποψινό αγώνισμα και θα επικοινωνήσουν μετά από καιρό με τους αγαπημένους τους.

Όσον αφορά την αποχώρηση της εβδομάδας, μπορεί να είναι ακόμα λίγο νωρίς για προβλέψεις, όμως οι πιθανότητες είναι υπέρ του Θανάση Βισκαδουράκη, που είναι σχεδόν απίθανο να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε επίσης: Δες τη sexy εμφάνιση της Sylvie από το “Emily in Paris”- Αποκαλύπτει το στήθος της στο κόκκινο χαλί | Thats Life. Life as it is!