Δεν υπάρχει κάποιος που να ήταν έφηβος ή νεολαίος το 2001 και να μην τραγουδούσε όλη την ημέρα το ‘Πάμε όλοι μαζί σε μία παραλία‘. Ένα θρυλικό πλέον τραγούδι από τα Ημισκούμπρια που αποτελεί το soundtrack του κάθε καλοκαιριού έκτοτε. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι ποια τραγουδάει το ρεφραίν στο τραγούδι αυτό. Πρόκειται για την Mamaletta (τότε Mariletta), ή Μαριλέττα Κωνσταντάρα όπως είναι το πραγματικό της όνομα, η οποία είναι μέχρι και σήμερα μουσικός. Τότε ήταν μόλις 16 χρονών.

Γιατί την χάσαμε για λίγα χρόνια; Μετά την συνεργασία της με τα Ημισκούμπρια, κέρδισε μία υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Berkeley στις Η.Π.Α. και έφυγε από την χώρα μας. Σήμερα, συνεχίζει την μουσική και τις live εμφανίσεις, εντός και εκτός Ελλάδος, και μάλιστα έχει γράψει και μερικά πολύ σημαντικά τραγούδια της ελληνικής, και όχι μόνο, underground σκηνής.

Δείτε πως είναι σήμερα η Mamaletta

Μάλιστα η ιστορία του πως προέκυψε η συνεργασία της με τα Ημισκούμπρια έχει πολύ ενδιαφέρον. Σε συνέντευξή της στο Rise, μάθαμε ότι:

“Μια μέρα πέτυχα τα Ημισκούμπρια στον δρόμο και τους λέω «Γεια σας, είμαι η τάδε και κάνω αυτό» και με κοιτάνε και μου λένε «Α ναι; Τραγουδάς; Ε, τραγούδα μας τώρα» και αρχίζω και τραγουδάω «killing me softly» στη μέση της Μεταξά, Παρασκευή βράδυ, κι έχει παγώσει ο κόσμος, έχουν παγώσει κι αυτοί. Στο τέλος μου έδωσαν όλοι κάρτες και ήταν σε φάση: «Πάρε μας τηλέφωνο οπωσδήποτε, κτλ». Έτσι έκατσαν τα Ημισκούμπρια. Ήταν κάτι πολύ αυθόρμητο, πολύ χύμα”.

Δείτε το προφίλ της Mamaletta στο instagram εδώ