Ο Matthew Perry υποσχέθηκε στους fans της σειράς “Τα Φιλαράκια” ότι θα αποκαλύψει ‘πικάντικες’ λεπτομέρειας από τα backstage της σειράς. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσει αυτή του την υπόσχεση, καθώς ετοιμάζει την δική του αυτοβιογραφία όπου θα συμπεριλάβει πολλές αποκαλύψεις για την σειρά και όχι μόνο.

Ο 52χρονος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, έχει υπογράψει συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Flatiron Books για την εν λόγω αυτοβιογραφία. Μάλιστα, το ποσό αμοιβής του ηθοποιού είναι… επταψήφιο και το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022. Το βιβλίο θα ξεκινά από την είσοδο του ηθοποιού στην σειρά που τον έκανε διάσημο και θα καταλήγει στο σήμερα. 

Ο Πέρι είναι γνωστόν ότι έχει κάνει την πιο πολυτάραχη ζωή από τα άλλα 5 μέλη της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας του sitcom ‘Friends’. Έχει μιλήσει πολλές φορές για τους εθισμούς του, που του κόστισαν πολλά από την ζωή του και έχει απασχολήσει και τον Τύπο ουκ ολίγες φορές με τις προσωπικές του σχέσεις.  Μάλιστα, μία από τις πιο πολύκροτες δηλώσεις του ήταν όταν είχε αναφέρει πως λόγω του εθισμού του στο αλκόολ και το vicodin (οπιοειδές παυσίπονο) δεν θυμάται σχεδόν 3 χρόνια από την ζωή του (τις σεζόν 4-6 από τα Φιλαράκια).

Δείτε ακόμη: 

Περιοδικό του 2004 προβλέπει πως θα δείχνουν «Τα Φιλαράκια» μετά από 20 χρόνια – Πόσο μέσα έπεσαν;