Τα τελευταία χρόνια έχει πέσει μία «κατάρα» στην ραπ μουσική σκηνή. Ακούμε κατά καιρούς για ράπερ που χάνουν την ζωή τους, είτε επειδή έχουν παράλληλες εγκληματικές δραστηριότητες είτε επειδή έχουν σχέσεις με ναρκωτικά. Αυτήν την φορά, πρόκειται για τον ράπερ Lil Loaded, ο οποίος ήδη μετράει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 20 ετών, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Ασκάν Μεχριαρί, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Ο νεαρός, από το Ντάλας των ΗΠΑ, είχε συλληφθεί το 2020 και αντιμετώπιζε κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε σχέση με τη δολοφονία του 18χρονου, Καλίλ Γουόκερ. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι κατηγορίες σε βάρος του είχαν μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια. Εικάζεται η σχέση των κατηγοριών με την απόφαση της αυτοκτονίας του.

Η φήμη του Lil Loaded άρχισε να εκτοξεύεται μετά το κλιπ του για το τραγούδι ‘6locc 6a6y‘ το οποίο συγκέντρωσε 29 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, αριθμός που αντιστοιχεί σε «χρυσό single», σύμφωνα με την αμερικανική βιομηχανία μουσικής.

Την πρώτη του επιτυχία ακολούθησε μια ακόμη μεγαλύτερη, με βάση τις θεάσεις στο YouTube, για το Gang Unit, που ξεπέρασε τα 39 εκατομμύρια.

Ο 20χρονος έλεγε ότι μεγάλωσε ακούγοντας Μάικλ Τζάκσον και εμπνεύστηκε από καλλιτέχνες όπως ο Lil Wayne, ο Snoop Dogg και The Game.