Εκτοξεύτηκε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το ‘El Diablo’ μετά την γενική της πρόβα. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, φλερτάρει αυτήν την στιγμή με την 4η θέση στον μεγάλο τελικό, λίγες ώρες πριν διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός, στον οποίον διαγωνίζεται.

Ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (18/5) στις 22:00 ώρα Ελλάδας και δεκαέξι χώρες θα ανέβουν στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού. Δικαίωμα ψήφου έχουν αυτές οι χώρες μαζί με τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία. Η εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo» θα εμφανιστεί στην 8η κατά σειρά θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για το ελληνικό κοινό. Στο τιρκουάλ – και όχι κόκκινο – χαλί της διοργάνωσης η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Είναι απαιτητικός ο διαγωνισμός, θέλει μία εμπειρία και στη σκηνή και στον τρόπο που κινείσαι και γενικώς και θέλει υπομονή».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φίκαρη στη Φωλιά των Κου Κου, η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή μπροστά στις κριτικές επιτροπές της Eurovision.

«Χθες πραγματοποιήθηκαν οι δύο γενικές πρόβες πριν τον σημερινό ζωντανό ημιτελικό με την Κύπρο να ανεβαίνει στα στοιχήματα. Έγινε ο χαμός χθες. Αποθεώθηκε η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo. Ο κόσμος χειροκρότησε πάρα πολύ στο press room. Αποθεώθηκε πάρα πολύ. Μάλιστα, πριν από τις δύο γενικές πρόβες, ήταν 5η στα στοιχήματα του μεγάλου τελικού και μόλις αυτές ολοκληρώθηκαν εκτοξεύτηκε στην 4η θέση του μεγάλου τελικού η Κύπρος με το El Diablo. Χαράζει πορεία Ελένης Φουρέιρα το 2018, βήμα βήμα αυτά που έγιναν με το Fuego» πρόσθεσε από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας ο ρεπορτέρ του STAR.