Περιμέναμε πως και πως να γίνει η αποκάλυψη του βίντεο και του τραγουδιού της Stefania ‘Last Dance’ και ιδού! Κυκλοφόρησε και επίσημα μέσω της ΕΡΤ, η οποία δημοσιοποίησε το τραγούδι με το οποίο η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή διοργάνωση της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ. Μπορεί προς το παρόν κανείς να δει το βίντεο αποκλειστικά μέσω Ertflix (η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ) κάνοντας κλικ εδώ.

Το «Last dance» είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade, Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τo video clip φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Καρύδα και το «Last dance» και θυμίζει παραμύθι, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί έναν έμμεσο σχολιασμό του τι ζούμε τους τελευταίους μήνες, στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

«Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, όπως τον Πήγασο και τον Άτλαντα, δοσμένα μ’ έναν ονειρικό, αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονο τρόπο», αναδεικνύεται το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού, που είναι η φράση «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή».  Γι’ αυτό και κλείνει με «το φως που πάντα νικάει το σκοτάδι», καλώντας όλους μας να παραμένουμε αισιόδοξοι και να έχουμε την πίστη ότι σύντομα θα είναι παρελθόν ακόμη και η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει όλος ο πλανήτης.

Δείτε ακόμη: Στεφανία Λυμπερακάκη: Το “Supergirl” που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020

«Η Stefania, ερμηνεύει αποκλειστικά, για πρώτη φορά, το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή διοργάνωση της Eurovision.
Το «Last dance» είναι μια σύνθεση των Δημήτρη ΚοντόπουλουArcadeSharon Vaughn, ενώ creative director στην οπτικοποίηση του τραγουδιού είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Κώστας Καρύδας.

Η ελληνική αποστολή αποκαλύπτεται, με τους φαν του διαγωνισμού να μπαίνουν στον ρυθμό του «Last Dance» και να ακολουθούν τον παλμό της πιο ξέφρενης γιορτής τραγουδιού. Από το ERTflix στο Ρότερνταμ. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Ανεβάστε την ένταση».

Stefania – Last Dance – Στίχοι 

My heart was born a radical 

electric and dynamical 

I’ve never listened to the remedies 

but no forevers no eternities 

Holding on beyond the night 

for a shadow that feels right 

holding on beyond the night 

to you 

If the dreams we made are made of fire 

I would give a life just to live the dream again 

if our hearts are hanging on a wire 

let’s forget the world below and dance 

Until the end 

Let’s Dance 

Our last dance 

Rocking romance 

This isn’t (ain’t) our last last dance 

(or this ain’t our last dance.) 

My heart was born in neon lights 

floating in space like satellites 

looking for signs of life tonight 

as we collide in black and white 

Holding on beyond the night 

for a shadow that feels right 

holding on beyond the night 

to you 

If the dreams we made are made of fire 

I would give a life just to live the dream again 

Take a deeper breath before we touch 

running out of time let’s use it up 

hold me before the morning comes