Τέσσερις νέες ταινίες φέρνει ο Ιούλιος στο Netflix, έτσι ώστε να απολαύσουμε και το καλοκαίρι σινεματικές βραδιές από το σπίτι. Ανοίξτε τον ανεμιστήρα, βάλτε κάτι παγωμένο και μην χάσετε τις παρακάτω πολυαναμενόμενες ταινίες που θα υπάρχουν τον Ιούλιο στον κατάλογο της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας.

Ακόμη, στην ταινιοθήκη του Netflix θα είναι πλέον διαθέσιμες και οι γνωστές και αγαπημένες ταινίες: Άρωμα Γυναίκας, Eurotrip, Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεη, Top Gun και Underworld: Αναγέννηση.  

Ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο στο ελληνικό Netflix:

Fear Street Trilogy

Μια τριλογία τρόμου που εκτυλίσσεται σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους (1994, 1978, 1666) πρόκειται να δούμε σύντομα στο Netflix.

Οι ταινίες θα γίνουν διαθέσιμες διαδοχικά. Η πρώτη ξεκίνησε να προβάλλεται στις 2 Ιουλίου, τη δεύτερη στις 9 και την τελευταία στις 16 του μήνα.

Δείτε το τρέιλερ:

How I Became a Superhero

Απλοί άνθρωποι και υπερήρωες συνυπάρχουν στο Παρίσι, ενώ ένα νέο φάρμακο δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις σε κοινούς θνητούς. Τότε, ένας μοναχικός αστυνομικός συνεργάζεται με μια έξυπνη ντετέκτιβ για να διαλευκάνουν μια σκοτεινή σκευωρία.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 9 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Chernobyl 1986 (21/7/2021)

Ο ηρωικός πυροσβέστης Αλεξέι αποσύρεται για να ζήσει μια απλή ζωή, αφού ξαναβρίσκει μια παλιά αγάπη, ωστόσο η καταστροφή στο Τσερνόμπιλ τον σπρώχνει και πάλι σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Major Grom: Plague Doctor

Όταν μια σειρά φόνων από έναν μασκοφόρο εκδικητή προκαλεί χάος στην πόλη, ένας ντετέκτιβ και ο άπειρος συνεργάτης του είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ:

O τελευταίος μισθοφόρος

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη συμφωνία του με τη Γαλλική Μυστική Υπηρεσία για την προστασία του γιου του, ένας πράκτορας αναγκάζεται να σταματήσει να κρύβεται.

Έρχεται 30 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ:

To τελευταίο γράμμα από τον εραστή σου

Μια δημοσιογράφος βρίσκει κάποια ερωτικά γράμματα από τη δεκαετία του ’60 και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο ενός μυστικού δεσμού. Από μυθιστόρημα της Τζότζο Μόις.

Έρχεται 23 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ: