Γίναμε μάρτυρες σε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor 4, καθώς το μεγάλο φαβορί, ο Τζέιμς Καφετζής, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς. Σήμερα, μετά τον «χαμό» που έγινε στα social media από σχόλια των χρηστών, ο Γιώργος Λιανός έκανε το δικό του σχόλιο για το παρασκήνιο της αποχώρησης του 25χρονου και αποκάλυψε όλες τις αλλαγές που πρόκειται να υπάρξουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το πρωί της Τετάρτης (12/5) ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την αποχώρηση του James και αποκάλυψε αν τελικά τι συμβαίνει με τις ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει οικειοθελώς.

Να σου πω ότι έχει ξανά συμβεί με τον Νίκο και τον James. Είχα κάνει μια κουβέντα μαζί τους και είχαν κουραστεί, είχαν απελπιστεί, είχαν φτάσει στα όρια τους. Ο James είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα εκτός παιχνιδιού“, είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Όσον αφορά τις ρήτρες στα συμβόλαια για την οικειοθελή αποχώρηση είπε: “Όταν ένας παίκτης νιώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είτε για σωματικούς είτε για ψυχολογικούς μπορεί να αποχωρήσει, δεν τον βάλαμε με το ζόρι εδώ. Από εδώ και πέρα έχει συγκεκριμένη πορεία το παιχνίδι και θα γίνει ατομικό. Ίσως να υπάρχουν και δυο εβδομάδες που δεν θα υπάρχει αποχώρηση και υπάρχουν κάποια ταξίδια σαν έπαθλο που νομίζω ότι θα γίνουν κανονικά“.