Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που χτύπησε μάλιστα κόκκινο στην τηλεθέαση, αναμένεται να έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Εάν και πολλοί περιμένουν ότι ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι ο Τζέιμς, τελικά αποχωρεί κοπέλα, σύμφωνα πάντα με τα spoilers.

Οι Μπλε είναι ολοφάνερο ότι δεν έχουν άλλη ανεκτικότητα προς πια την υποομάδα Άννα Μαρία, Τζέιμς και Μπάρτζη κι αφού ο Νίκος κατάφερε και κέρδισε στην ατομική ασυλία, έριξαν στον τάκο τους άλλους δυο. Μπορεί ο αγρότης να τράβηξε μαζί με τους φίλους του και την Χριστίνα Κεφαλά βγάζοντάς την εκτός εαυτού στο χθεσινό συμβούλιο μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό (διαβάστε περισσότερα εδώ), όμως τον τελευταίο λόγο έχουν οι τηλεθεατές, οι οποίοι έκαναν την επιλογή τους.

Το κοινό, μετά από όλα αυτά που έχει παρακολουθήσει να συμβαίνουν εδώ και τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισε να βγάλει εκτός την Άννα Μαρία Βέλλη!

Ακόμη και εάν ο Νίκος Μπάρτζης έδειξε προς αποχώρηση την Χριστίνα θεωρώντας πως δεν είναι άξια για να πάρει την στήριξη του κοινού, το μόνο που κατάφερε ήταν να ωθήσει τον κόσμο να την ψηφίσει να μείνει και έτσι έδιωξε την φίλη του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.