Οι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του Survivor 5 συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς σε λίγο περισσότερο από έναν μήνα ξεκινά. Η τελική επιλογή στους παίκτες δεν έχει γίνει, τα ονόματα που «παίζονται στο τραπέζι» όμως είναι πολλά. Πολλοί celebrities έχουν προσεγγιστεί από τον Τούρκο παραγωγό με προτάσεις που αφορούν μεγάλα χρηματικά ποσά. Αυτήν την στιγμή, υπάρχει μία λίστα με 200 ονόματα που είναι σε συζητήσεις για να συμμετάσχουν.

Σύμφωνα με όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ατζούν Ιλίτζαλι πήρε στα χέρια του τη «μαγική» λίστα με 200 ονόματα διασήμων, ώστε ο Τούρκος μεγιστάνας να επιλέξει ποιους επιθυμεί.

Ποια ονόματα περιέχει αυτή η λίστα; Μεταξύ άλλων: Στέλιος Λεγάκης, Τέτα Καμπουρέλη, Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης, Νάσος Γαλακτερός, ο YouTuber Fipster, η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλου (η οποία μάλιστα συζιτιέται να λάβει μέρος μετά την πρωτοχρονιά) και Βαλάντης.

Τέλος, η παραγωγή πλησίασε και γνωστούς trapper, οι οποίοι δεν αναφέρθηκαν ονομαστικά αλλά λέγεται πως δέχτηκαν πολλά χρήματα ως πρόταση για να μπουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο: