Παρόλο που οι φήμες ήθελαν την Dua Lipa να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης του Survivor 4, τελικά θα παρευρεθεί ο εξίσου δημοφιλής αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo. Ο Derulo έχει κυκλοφορήσει δεκάδες hits στο ενεργητικό του τα τελευταία 10 χρόνια με 100άδες εκατομμύρια views στο YouTube, με πιο γνωστά το ‘Take You Dancing‘, το ‘Savage Love‘ που έχει τρελάνει τους έφηβους στο TikTok, το ‘Want to Want Me‘ και το ‘Talk Dirty’.

Στο περασμένο επεισόδιο του Survivor, μετά τις εντάσεις που είχαν μεταξύ τους οι παίκτες του παιχνιδιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο 31χρονος θα είναι ο τραγουδιστής που θα τους ψυχαγωγήσει στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Πόσα χρήματα θα λάβει ο αμοιβή ο πασίγνωστος τραγουδιστής για να ερμηνεύσει στον Άγιο Δομίνικο; Σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ σχετικό με το Survivor, το οποίο αποκάλυπτε την αμοιβή του Jason Derulo. Ο Αλέξης Μίχας είπε ότι θα πάρει για την παρουσία αυτή 350.000 δολάρια: «Ο Aτζούν, ο Τούρκος παραγωγός, είχε προαναγγείλει ότι θα εμφανιστεί ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, θα πάρει 350 χιλιάδες δολάρια για να τραγουδήσει και στο πάρτι της τουρκικής ένωσης και στο ελληνικό».

Στο άκουσμα αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε σχόλιο λέγοντας: «Άρα, λοιπόν, 350 χιλιάρικα. Δεν είναι πολλά λεφτά για τον Derulo. Κοψοχρονιά τον έκλεισε! Όταν υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που χρεώνουν τη συναυλία 70 και 80 χιλιάρικα, ο Derulo παίρνοντας 350 είναι λίγα».

Ακόμη, μαθαίνοντας οι χρήστες του Instagram ότι ο Jason Derulo θα είναι ο τραγουδιστής που θα βρεθεί στο πάρτι της ένωσης, θυμήθηκαν ότι ο παίκτης Ηλίας Μπόγδανος είχε συναντηθεί μαζί του ξανά στο παρελθόν. Βρήκαν, μάλιστα, και σχετική φωτογραφία που το αποδεικνύει.