Άλλη μία ανατροπή αποφάσισε η παραγωγή για το Survivor 4, καθώς όλα αλλάζουν πλέον για τους Κόκκινους και τους Μπλε. Το βράδυ της Κυριακής έγινε ανακατανομή των ομάδων, οι οποίες διαλύθηκαν και φτιάχτηκαν από την αρχή. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου εκεί τους ανακοίνωσε την σύνθεση των δύο νέων ομάδων. Η μεγαλύτερη «απώλεια» από το νέο layout των ομάδων του Survivor ήταν για την Μαριαλένα, αφού ο Σάκης Κατσούλης, ο πρώην σύντροφός της, θα βρίσκεται πλέον στην αντίπαλη ομάδα. 

Το νέο layout των ομάδων – Το ξέσπασμα της Μαριαλένας

Έτσι στην κόκκινη ομάδα ανήκουν πλέον οι: Σάκης Κατσούλης, Αλέξης Παππάς, Ηλίας Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικολέτα Μαυρίδη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Καρολίνα Καλύβα.

Ενώ την μπλε ομάδα πλαισιώνουν οι: Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Κόρομι, Παύλος Γαλακτερός, Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, James Καφετζής.

Τη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια βίωσε αναμφίβολα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού ο Σάκης Κατσούλης, αποχώρησε από τη Μπλε ομάδα. Η 25χρονη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και «λύγισε» μπροστά σε όλους. Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, η Μαριαλένα καταρρέει μετά τον αποχωρισμό της από τον Σάκη και με κλάματα δηλώνει στην κάμερα: «Την πρώτη φορά που έφεραν τον Σάκη από την Ελλάδα πάλι εγώ έπρεπε να το διαχειριστώ, τον συνήθισα και τώρα πάλι…Και “λύγισα”, δεν μπορώ».

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor (5/4)

Παράλληλα στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε για πρώτη φορά τους νέους Κόκκινους και τους Μπλε να μάχονται για την ασυλία, ενώ στο συμβούλιο του νησιού τα αίματα «ανάβουν» ανάμεσα στον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Αλέξη Παππά.

Ο λόγος που η παραγωγή αποφάσισε το πρώην ζευγάρι να ανήκει πλέον σε άλλες ομάδες

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η παραγωγή του Survivor, αποφάσισε να χωρίσει το πρώην ζευγάρι Σάκη- Μαριαλένα.

«Να πω πως αυτός ο διαχωρισμός έγινε πιο πολύ γιατί το ήθελε ο σκηνοθέτης να δει ξεχωριστά τον Σάκη με την Μαριαλένα. Αυτός επέμενε να γίνει αυτή η αλλαγή για να δει πως θα ανταπεξέλθουν τα παιδιά γιατί είχαν και ένα love story. Έχουν ποντάρει πολύ εκεί. Δεν χωρίσανε τον Ηλία με τον Τριαντάφυλλο, ούτε και τον James με τον Νίκο γιατί ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αυτούς τους παίκτες σε αυτές τις ομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα για το Survivor εδώ.