Έχει πάρει φωτιά η Κόκκινη ομάδα του Survivor αυτή την εβδομάδα. Μετά από ένα μακροχρόνιο σερί γεμάτο ήττες, η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά βρίσκεται στα καλύτερά της. Στο χτεσινό επεισόδιο είδαμε για δεύτερη συνεχή φορά τους Κόκκινους να κερδίζουν την ασυλία και να τρώνε τη μπουγάτσα γεμάτοι ενθουσιασμό. Στο στρατόπεδο των Μπλε η κατάσταση έχει αλλάξει. Αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δε θα είναι και τόσο εύκολα από εδώ και πέρα. Οι 3 νέοι παίκτες των Κόκκινων είναι πραγματικά δυνατοί. Παράλληλα, τα παλαιότερα μέλη εμφανίζονται με καλύτερη ψυχολογία και με τον αέρα του νικητή. Την ίδια ώρα άρχισαν τα προβλήματα και οι τσακωμοί στην αντίπαλη παράταξη.

Ένταση στην ομάδα των Μπλε

Οι Μπλε έχουν ήδη 3 υποψήφιους για αποχώρηση. Η Βαλέρια Χοψονίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Μαριπόζα αφήνονται στο έλεος του κοινού. Η ένταση που επικρατεί χτες έγινε φανερή. Η Ελευθερία τα πήρε άσχημα και πέταξε την μπαντάνα της, δηλώνοντας ότι θα την φοράει μόνο όταν αγωνίζεται. Ο Κρις Σταμούλης ψήφισε την Έλενα Κρεμλίδου και με τη βοήθεια του Νίκου Μπάρτζη πήρε την εκδίκησή του. Η Μαριπόζα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και ξέσπασε σε λυγμούς.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφόρησαν, θα δούμε νέο τσακωμό! Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές θα είναι ο Νίκος Παπάς και η Ελευθερία Ελευθερίου. Το έπαθλο για σήμερα είναι Επικοινωνία και η ζυγαριά γέρνει υπέρ των Κόκκινων. Το πιθανότερο σενάριο είναι όμως να δούμε τους μπλε να κερδίζουν. Φήμες θέλουν τη Μαριπόζα να αποχωρεί από το νησί, όμως θα δείξει!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου: