Μετά την επιτυχία του The Bachelor, οι ιθύνοντες του Alpha σκέφτονται να βγάλουν στον αέρα και την αντίστοιχη θηλυκή βερσιόν του, το The Bachelorette. Το show όπου οι παίκτριες διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Παναγιώτη Βασιλάκο, του οποίου καλούνται να κερδίσουν την καρδιά, φαίνεται πως του χρόνου θα έχει «Εργένισσα» στην θέση του. 

Φεύγει ο The Bachelor – Έρχεται η Bachelorette

Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι το κανάλι σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει και στο λανσάρισμα του «The Bachelorette» λίγο μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν του ριάλιτι. Μάλιστα, στο κανάλι της Κάντζας συζητιέται η περίπτωση να είναι η «Εργένισσα», δηλαδή η Bacherolette, μία από τις κοπέλες που απέρριψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

the bachelorette

Στο Bachelorette πρωταγωνίστρια είναι μια νέα, ανεξάρτητη γυναίκα που μπαίνει σε ένα σπίτι (στη συγκεκριμένη περίπτωση μια έπαυλη με πισίνα) όπου την πολιορκούν 20 άντρες.

Αναμένεται να μάθουμε νέες πληροφορίες στο προσεχές μέλλον, καθώς υπάρχουν και διαφορές στις ελληνικές εκδοχές του δημοφιλούς reality show. Στο ελληνικό format του αντρικού The Bachelor, τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν όπως ακριβώς τα περιμένει το τηλεοπτικό κοινό. Τι εννοούμε; Μπορεί από το κανάλι να είχε ανακοινωθεί πως στο φινάλε ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα επιλέξει μία υποψήφια νύφη για να της κάνει πρόταση γάμου, κάτι τέτοιο όμως δεν μοιάζει να είναι μέσα στο συμβόλαιο του Παναγιώτη Βασιλάκου.

the bachelorette

Όπως φαίνεται, ο ALPHA κάνει δυναμική στροφή στα ριάλιτι και συνεπώς στα νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε ακόμη: Είχε γίνει πρόταση στον Ντάνο να είναι εκείνος ο The Bachelor! Γιατί αρνήθηκε;