Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο νέος 4ος κριτής του επιτυχημένου talent show του ΣΚΑΙ, ‘The Voice’ που θα προβληθεί και φέτος. Ο 35χρονος τραγουδιστής αντικαθιστά την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ένα μεγάλο κεφάλαιο του show, μία μεγάλη θέση που έμεινε κενή για να γεμίσει. Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, φαίνεται πως τα κατάφερε πολύ καλά, αφού ήταν εξαιρετικά θετικές οι αντιδράσεις του κοινού στην συμμετοχή του.

Επαινέθηκε ο σχολιασμός που προσέφερε στους διαγωνιζόμενους, επισημάνθηκε η ευγένειά του και χαρακτηρίστηκε ως πολύ θετική η αύρα του. Επίσης, ο Αργυρός είναι ήδη πολύ αγαπητός στο κοινό, λόγω εκτός από την επιτυχημένη καριέρα του, και της γοητείας του. Έτσι, το γυναικείο – και όχι μόνο – κοινό, περίμενε με ανυπομονησία να δει πως θα αντεπεξέλθει στην νέα του θέση, από την ημέρα που επισημοποιήθηκε πως θα είναι εκείνος ο μουσικός που θα καλύψει την τέταρτη καρέκλα του The Voice.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ απόψε και ήρθα εδώ για να κερδίσω, σέβομαι όλους τους κριτές αλλά θα μιλήσουμε για να κερδίσει ο καθένας ό,τι μπορεί», είπε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δέχτηκε το πείραγμα του Σάκη Ρουβά ο οποίος με τη σειρά του του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει, εκτός Voice όμως.

Όπως τόνισε ο Πάνος Μουζουράκης ο ίδιος είναι ο μόνος κριτής του οποίου η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Voice και είναι έτοιμος να κερδίσει φέτος.

Ο πρώτος παίκτης στις blind auditions του Voice επέλεξε το Μαζί σου του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και αφού σηκώθηκε όρθιος πάτησε αμέσως το κουμπί για να διαλέξει τον παίκτη. Τελικά ο πρώτος παίκτης, ο Νίκος, κατάφερε να κάνει και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν αλλά επέλεξε τελικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό που μπήκε ‘με το δεξί’ στο Voice.