Παρόλο που κυκλοφόρησε το 1999 (!), μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι είναι το τραγούδι και της φετινής χρονιάς. Πρόκειται, φυσικά, για το τραγούδι ‘Σπάω τα ρολόγια‘ που έγινε αν και μεγάλο hit όταν πρωτο-κυκλοφόρησε, ξεχάστηκε για μερικά χρόνια και φέτος ακούστηκε όσο ποτέ! Ο λόγος; Η εκρηκτική παρουσία του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου – ή απλά Τριαντάφυλλου όπως τον μάθαμε όταν ήταν μόλις 20 ετών – στο φετινό Survivor. Ο τραγουδιστής συζητήθηκε όσο κανένας άλλος παίκτης, γεγονός που έφερε την ‘αναγέννηση’ στην καριέρα του.

Έτσι, ο Τριαντάφυλλος ξεκινάει δυναμικά τη συνεργασία του με την Heaven Music, με το makeover του «Σπάω τα ρολόγια». Μια μεγάλη επιτυχία που αποτελεί σημείο αναφοράς στην καριέρα του Τριαντάφυλλου και ήδη σαρώνει σε όλες τις digital πλατφόρμες, ενώ αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή στα ραδιόφωνα!

Χθες, ο Τριαντάφυλλος παρουσίασε τη νέα version της μεγάλης του επιτυχίας, στον τελικό του Survivor, με το κοινό να γίνεται μια φωνή! Παρέα με τον αγαπημένο ερμηνευτή ήταν και ο μικρός Νικόλας, ο γιος του, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις!

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η Εύη Δρούτσα, στιχουργός πολύ μεγάλων επιτυχιών και την μουσική ο Κωνσταντίνος Παντζής, που δίνει νέα πνοή σε ένα τραγούδι που θα σπάσει κοντέρ… και ρολόγια!

«Σπάω τα ρολόγια

για σένα

Σπάω και τις ώρες

για σένα

Θρύψαλα θα κάνω

το χρόνο

Μη μ’ αφήνεις άλλο μόνο»