Η γνωστή παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις επέστρεψε υγιής στην εκπομπή της δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στους θαυμαστές της. Μετά την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία της, η οποία ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου, όταν το τεστ που πραγματοποίησε βγήκε θετικό. Η Ντε Τζένερις, αφού ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό της, περιέγραψε την κατάστασή της. 

Όλα ξεκίνησαν στο στούντιο

Η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να μαγνητοσκοπήσει την εκπομπή της. Ο βοηθός της Κρεγκ, την ώρα που έφτιαχνε τα μαλλιά της, της ανακοίνωσε ότι το τεστ της βγήκε θετικό. Αμέσως έφυγε από το στούντιο, την ώρα που η ομάδα ασφαλείας Covid ενημέρωσε αυτούς με τους οποίους η Έλεν είχε έρθει σε επαφή. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε για την ίδια η καραντίνα, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από τη σύζυγό της Πόρτια. Χαριτολογώντας στην εκπομπή της η ντε Τζένερις ανέφερε ότι “Η Πόρτια με έβαλε να κοιμηθώ σε άλλο δωμάτιο και κρεβάτι, γιατί ήθελε το κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας δικό της”.

Κοιμόταν περίπου 16 ώρες τις πρώτες μέρες. Την 4η μέρα ξεκίνησε ο έντονος πόνος στην πλάτη. Παρόλα αυτά δεν είχε τα συνηθισμένα συμπτώματα που παρουσιάζουν άλλοι ασθενής, όπως ο πονοκέφαλος ή ο πυρετός.

Στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα προς όλους αυτούς που εξακολουθούν να υποφέρουν από τον ιό. Η Έλεν δήλωσε ότι η καρδιά της είναι μαζί τους ελπίζοντας να τους δώσει λίγη χαρά μέσα από την εκπομπή της.

Δείτε αναλυτικά το video: