Το τηλεοπτικό φαινόμενο TWIN PEAKS επιστρέφει με νέα σειρά από την SHOWTIME και, στην Ελλάδα, προβάλλεται αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Η πολυαναμενόμενη σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 18 μέρη, κάνει πρεμιέρα σε Α΄προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD, την Δευτέρα 22 Μαΐου στις 23.00, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Αμερική.

Episode ---

Οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Λιντς και Μαρκ Φροστ, υπογράφουν το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή του TWIN PEAKS, ενώ executive producer είναι και η Σαμπρίνα Σ. Σάδερλαντ. Σκηνοθετημένη εξ ολοκλήρου από τον Ντέιβιντ Λιντς, η νέα σειρά συνεχίζει το νήμα της ιστορίας, 25 χρόνια μετά τον θάνατο της Λόρα Πάλμερ, που συγκλόνισε τους κατοίκους της μικρής, αλλόκοτης, βορειοδυτικής πόλης του Twin Peaks.

Screen Grab - Trailer

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφιος για Emmy® Κάιλ ΜακΛάχλαν (The Good Wife, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Sex and The City) επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Ντέιλ Κούπερ. Από το αρχικό καστ του TWIN PEAKS, επιστρέφουν επίσης η Μάντσεν Άμικ, ο Ντάνα Άσμπρουκ, η Σέριλιν Φεν και ο ίδιος ο Ντέιβιντ Λιντς, ενώ προστίθενται και άλλοι ηθοποιοί στο επιτελείο του νέου TWIN PEAKS, όπως η Ναόμι Γουάτς, η Λάουρα Ντερν, ο Τιμ Ροθ, ο Μάικλ Σέρα και η Μόνικα Μπελούτσι.

Οι 2 πρώτοι κύκλοι του TWIN PEAKS back2back

Twin-Peaks-Cosmote-TV-original-series-2

Ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του νέου TWIN PEAKS, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους 2 πρώτους κύκλους της σειράς, με καθημερινές προβολές στο COSMOTE CINEMA 4HD, ξεκινώντας από το Σάββατο 22 Απριλίου, στις 00.00.

Τα 30 επεισόδια των κύκλων 1 και 2 της σειράς, αλλά και τα 18 μέρη του νέου TWIN PEAKS, θα είναι διαθέσιμα on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, μετά την προβολή τους στο COSMOTE CINEMA 4HD.