Έχουμε δει πλέον αρκετούς κύκλους Survivor και οι μεγάλες ανατροπές είναι κάτι που περιμένουμε. Το δημοφιλές reality, όπως όλα δείχνουν, δε θα μας απογοητεύσει ούτε φέτος, αφού έχει ξεκινήσει δυναμικά. Οι πρώτες μέρες μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις ομάδες και να δούμε τους παίκτες που θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια πιθανή αποχώρηση.

Οι Μαχητές, όπως άλλωστε συμβαίνει παραδοσιακά, αποτελούν μια δυνατή ομάδα που κατάφερε να αποσπάσει δύο νίκες στους αγώνες ασυλίας. Χτες όμως δε στάθηκαν το ίδιο τυχεροί, αφού έχασαν από τους Διάσημους και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Απέναντι του βρίσκονται δύο τραγουδιστές. Από τη μία πλευρά, ο Βαλάντης ήταν αυτός που αποτέλεσε τον πρώτο υποψήφιο που θα αποφασίσει το κοινό για την τύχη του. Η Ελισάβετ Σπανού βρίσκεται επίσης στην ίδια θέση!

Ποιος, λοιπόν, περιμένουμε να αποχωρήσει απόψε;

Οι πληροφορίες θέλουν μέχρι στιγμής την Ελισάβετ Σπανού να μαζεύει τα πράγματά της και να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς η επιλογή να ψηφίσει τον «γιο» της, όπως τον χαρακτήρισε και αγαπητό στο κοινό, Γιωρίκα Πιλίδη, μάλλον δεν ήταν σωστή!

Διαβάστε επίσης:

Πέντε προϊόντα που θα αναζωογονήσουν το δέρμα σου μέχρι την Πρωτοχρονιά | Thats Life. Life as it is!