Με σύνθημα «H σχέση σου με το άλλο σου μισό, είναι όπως και η σχέση σου με το σπίτι, καμιά φορά χρειάζεται ανανέωση!», η LEROY MERLIN υποδέχεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ειδικές προσφορές σε είδη σπιτιού, προσκαλώντας ερωτευμένους και μη να αποκτήσουν σε προνομιακές τιμές προϊόντα για να ανανεώσουν το σπίτι τους και τη σχέση τους.

Για όσους «έχουν πέσει στα πατώματα», μία μοναδική ποικιλία προϊόντων LAMINATE, με 20% έκπτωση, θα τους δώσει τη δυνατότητα να αναζητήσουν το στυλ και το χαρακτήρα του πατώματος που θέλουν για να αναδείξουν το χώρο τους. Όσοι «κοκκινίζουν μόλις βλέπουν τον/την αγαπημένο/η τους», θα βρουν την κατάλληλη απόχρωση κόκκινου ή οποιουδήποτε άλλου οικολογικού χρώματος μηχανής ανάμιξης μέσα από ένα ευρύ χρωματολόγιο με έκπτωση 20%, για να δημιουργήσουν ιδανικά χρώματα τοίχου για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και για όλους τους άλλους χώρους του σπιτιού.

Σε όσους ο/η αγαπημένος/η τους τους «έχει αλλάξει τα φώτα», η LEROY MERLIN διαθέτει τα κατάλληλα επιτραπέζια φωτιστικά με 20% έκπτωση για κάθε γούστο και design σε διάφορα στυλ, χρώματα και υλικά για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού, προσφέροντας αισθητική και οικονομία. Όσοι πάλι γίνονται «χαλί για να τους πατήσουν οι αγαπημένοι τους», θα βρουν στα LEROY MERLIN μια μεγάλη ποικιλία σε χαλιά σπιτιού με έκπτωση 20%, για να ζεστάνουν και να αναδείξουν την όψη του σπιτιού τους, δίνοντας μια πιο φιλόξενη αίσθηση.

 

Οι προσφορές Αγίου Βαλεντίνου ισχύουν για αγορές στα καταστήματα και μέσω του eshop www.leroymerlin.gr.