Υπάρχουν πολλές χρήσιμες και εύκολες λύσεις καθαρισμού για να κρατήσετε το σπίτι σας απαλλαγμένο από σκόνη, τα μικρόβια αλλά και μικροσκοπικά ακάρεα. Φυσικά εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε πως να κάνετε καλύτερη και πιο εύκολη τη ζωή σας χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα.

  1. Μια φορά δεν είναι αρκετή – Μπορεί να πιστεύεις ότι μια φορά είναι εντάξει αλλά πίστεψε με δεν είναι! Θα πρέπει να περάσετε τουλάχιστον 2-3 φορές ακόμα και με αντίθετες κατευθύνσεις το πάτωμα προκειμένου να είσαι σίγουρη ότι θα παραμείνει το πάτωμα καθαρό.
  2. Απομακρύνετε τα μικρά αντικείμενα από το πάτωμα – Ξέρω ότι μπορεί να το κάνεις ήδη αλλά εγώ οφείλω να το πω, όταν σπούδαζα επειδή είχα ένα χαλί που ότι έπεφτε κυριολεκτικά «εξαφανιζόταν» είχα χάσει τσιμπιδάκια ή και λαστιχάκια μαλλιών, ακόμα και σκουλαρίκια. Οπότε εγώ οφείλω να το πω πως πριν αρχίσεις να σκουπίζεις φρόντισε να απομακρύνεις όλα εκείνα τα μικροαντικείμενα.
  3. Μετακινήστε που και που τα έπιπλα – Μπορεί το να τραβήξεις τα έπιπλα για να σκουπίσεις να είναι μια δύσκολη και βαρετή μπορώ να πω διαδικασία όσο σκουπίζεις αλλά πραγματικά αν έχεις αλλεργία στη σκόνη είναι ιδανικός τρόπος να μη φτερνίζεσαι συνέχεια. Τα δύσκολα προσβάσιμα μέρη με ηλεκτρική σκούπα μαζεύουν αρκετή σκόνη και είναι απαραίτητο τουλάχιστον μια φορά τον μήνα να τα μετακινείς.

 

 

Και τώρα θα απευθυνθώ σε εσάς μαμάδες που επειδή θέλετε να προλάβετε τις δουλειές του σπιτιού ξεκινάτε από νωρίς το πρωί τη γενική ενώ τα παιδιά σας κοιμούνται σας έχω λύση! Ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι είναι ένδειξη φροντίδας και η νέα επαναστατική ηλεκτρική σκούπα, Philips Performer Silent σας δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας.

Με το δίπτυχο μέγιστη απόδοση – ελάχιστος θόρυβος και την τεχνολογία πέλματος TriActive Pro, τώρα μπορείτε να σκουπίσετε, αβίαστα, ξεκούραστα και αποτελεσματικά, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ακόμα και όταν οι υπόλοιποι… κοιμούνται, χωρίς τύψεις και καμία αναστάτωση. Πιο ήσυχη και από μια τηλεόραση (επίπεδα θορύβου τα 66dB σε μέγιστη ισχύ), η Philips Performer Silent, είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το σύγχρονο τρόπο ζωής, απλοποιεί τον καθαρισμό και με μία πληθώρα ειδικών αξεσουάρ, επιτρέπει την αφαίρεση της σκόνης από τα πιο δύσκολα σημεία, όπως κουρτίνες και ανεμιστήρες οροφής, καθώς και την εύκολη μετακίνηση σε όλο το σπίτι, αποδίδοντας σε κάθε τύπο πατώματος, από χαλιά μέχρι σκληρό ξύλο, προστατεύοντας παράλληλα από γρατζουνιές.

Capture

Αυτό που διαφοροποιεί τη Philips Performer Silent από μία οποιαδήποτε ηλεκτρική σκούπα είναι ότι δίνει έμφαση στη βελτίωση της υγείας σας και στην ηρεμία, που προκύπτει από ένα καθαρό σπίτι, και γι’ αυτό διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και καινοτόμα χαρακτηριστικά:

  • Ισχυρή απόδοση:

Χάρη στο μοτέρ υψηλής απόδοσης και την τεχνολογία AirflowMax, η Philips Performer Silent ταξινομείται στην κατηγορία A+ και διαθέτει ανταγωνιστική ενεργειακή ετικέτα, διασφαλίζοντας ότι εξοικονομείτε ενέργεια, χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση.

  • Απίστευτα ήσυχη:

Διαθέτει τεχνολογία χαμηλού θορύβου, που σας επιτρέπει να σκουπίσετε οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία αναστάτωση. Με επίπεδα θορύβου τα 66dB σε μέγιστη ισχύ, η Philips Performer Silent είναι ακόμα πιο ήσυχη από μια τηλεόραση και είναι 10 φορές πιο ήσυχη από τον προκάτοχό της, τη Philips Performer Expert.

  • Allergy friendly:

Κρατάει όλες τις αλλεργίες που μπορεί να προκαλέσουν διάφοροι παράγοντες στο σπίτι, μακριά. Με το νέο ισχυρό σύστημα απορρόφησης σωματιδίων που διαθέτει και πιστοποίηση ECARF, η Philips Performer Silent ελέγχει τα επίπεδα αλλεργιογόνων στο σπίτι σας, αιχμαλωτίζοντας πάνω από 99,99% της λεπτής σκόνης και των αλλεργιογόνων*.