Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή για διακόσμηση. Το κρύο και η χουχουλιάρικη διάθεση μας κάνει να θέλουμε να φωτίσουμε τα σπίτια μας και να τα γεμίσουμε με κέφι και χαρά γιορτών.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι πιο χαρούμενο από τα λουλούδια. Ίσως δεν είναι τόσο περίεργο, λοιπόν, ότι τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα λουλούδια είναι ένα μεγάλο μέρος της γιορτής. Από το στολισμένο δέντρο του σαλονιού, μέχρι το γκι πάνω από το πλαίσιο της πόρτας, μέχρι το αλεξανδρινό δίπλα στο παράθυρο, απλά δεν θα ήταν Χριστούγεννα χωρίς όλα αυτά τα φυτά! Και αυτό σημαίνει ότι ένα ή δύο μπουκέτα φρέσκα κομμένα λουλούδια είναι απολύτως απαραίτητα.

Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τόσες πολλές διαδικτυακές πηγές για αγορές λουλουδιών που μα δίνουν την ευκαιρία να φτιάξουμε υπέροχες συνθέσεις για το γιορτινό τραπέζι.

Παρακάτω δείτε 5 ιδέες από τα αγαπημένα μας λουλούδια που θα θέλαμε πολύ να έχουμε στα τραπέζια μας αυτά τα Χριστούγεννα.

Signature Roses and Alstroemeria

Το Λόγκαν

Χριστουγεννιάτικο τριαντάφυλλο και κρίνος

Χριστουγεννιάτικες ευχές

Garden of Grandeur Holiday

 

 

 

One Response

  1. Marina Anastasiou

    Τέλειο το άρθρο σας, μας αρέσουν πολύ οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Προσπαθήσαμε να κατασκευάσουμε με τον άντρα μου το «λογκαν» που σε συνδυασμό με το κρεβάτια μας https://mediastrom.com/product/capri/ έδεσε τέλεια!