Το τελευταίο διάστημα, το κρύο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό κι εμείς οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, αντιμετωπίζοντάς το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύμφωνα με τα προγνωστικά, φαίνεται πως η χαμηλή θερμοκρασία δε θα υποχωρήσει άμεσα, επομένως ίσως ήρθε η ώρα για αγορά παπλώματος. Κι όταν λέμε πάπλωμα φυσικά εννοούμε το… πουπουλένιο!

5 πλεονεκτήματα των πουπουλένιων παπλωμάτων

-Θεωρείται η καλύτερη και πιο ζεστή επιλογή. Αν δεν είσαι αλλεργική στα πούπουλα, ένα 100% πουπουλένιο πάπλωμα είναι η καλύτερη επένδυση σε ό,τι αφορά τον ύπνο.

-Το πουπουλένιο πάπλωμα είναι μια μικρή “επένδυση” που θα σε δικαιώσει μακροπρόθεσμα. Θα το έχεις τουλάχιστον 10 χρόνια, αν το συντηρείς σωστά.

-Είναι εξαιρετικά ελαφριά. Ανάλογα με την περιεκτικότητά του σε πούπουλο, τόσο πιο ελαφρύ και ζεστό είναι το πάπλωμα.

-Σου χαρίζουν άνετο ύπνο, γιατί δίνουν πλήρη ελευθερία κινήσεων και δεν πλακώνουν. Ένα πουπουλένιο πάπλωμα είναι ιδιαίτερα περιορισμένου όγκου και δεν θυμίζει καθόλου τα συμβατικά παπλώματα.

-Εφαρμόγουν τέλεια: Αγκαλιάζουν τέλεια το σώμα, γεγονός που ενισχύει τη θερμότητά τους, αφού με αυτό τον τρόπο μοιράζεται ισόβαθμα σε όλα τα μέρη του σώματος.

Το πουπουλένιο πάπλωμα δεν κοστίζει πάντα ακριβά

Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αναζήτησης νέου παπλώματος, η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των προϊόντων ύπνου από φυσικά υλικά, COCO-MAT, αυτή την περίοδο έχει μια μοναδική προσφορά. Σίγουρα θα ωφελήσει όλους εκείνους που αναζητούν ευκαιρίες για επιπλέον χουχούλιασμα και ζεστασιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά του πουπουλένιου παπλώματος Αλκαίος, η COCO-MAT επιστρέφει το 50% της αξίας του για να την αξιοποιήσεις σε αγορές προϊόντων της εταιρείας.

Το πάπλωμα Αλκαίος δεν αφορά απλώς σε ένα ακόμη συμβατικό σκέπασμα. Πρόκειται για την επιτομή του coziness, μια μοναδική «φωλιά» ζεστασιάς και άνεσης, αποτελούμενη από έναν συνδυασμό από πούπουλα, φτερά χήνας και πάπιας, κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου.

Θα το βρεις διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά επίπεδα θερμικής απόδοσης (κλίμακα tog).

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Πως να διατηρήσεις το σπίτι σου καθαρό όταν έχεις κατοικίδια