Αν αγωνίζεσαι για να κρατήσεις τη κουζίνα σου οργανωμένη να ξέρεις δεν είσαι η μόνη. Αυτή η μάχη είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και επειδή ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες πρακτικές ιδέες που δουλεύουν πραγματικά αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σου. Ποια λοιπόν θα μείνει μακριά από την ακαταστασία της κουζίνας; Σωστά, εσύ!

Για τα κρασιά σας

Capture

Τα μπουκάλια των κρασιών συχνά δημιουργούν πρόβλημα για  το που θα τα αποθηκεύσεις ενώ αν είναι ψηλά μπορεί να πέσουν και να σπάσουν, από την άλλη το να τα τοποθετήσεις σε ένα ντουλάπι αν δεν έχεις κάβα θα σου πιάσουν αρκετό χώρο και αυτό δεν είναι σωστό. Τι μπορείς να κάνεις; Να αγοράσεις ξύλινα boxes αρχειοθέτησης τα οποία χωράνε μέχρι και τρία μπουκάλια. Έτσι μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ένα ράφι και να έχεις ένα εντυπωσιακό design.

Βάλε ετικέτες

Capture

Τα δοχεία που χρησιμοποιείς περισσότερο γίνονται αρκετά vintage και εντυπωσιακά αν τοποθετήσεις μια ετικέτα στο μπροστινό μέρος. Στο εμπόριο υπάρχουν ετικέτες που μπορείς να γράψεις ακόμα και με κιμωλιά και με αυτόν τον εύκολο τρόπο αν κάτι σου τελειώσει μπορείς να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις άλλο δοχείο.
Να θυμάσαι τον κανόνα του ενός χρόνου
Capture
Ό,τι δεν έχετε χρησιμοποιήσει για περισσότερο από ένα χρόνο, πηγαίνει στον κάδο ανακύκλωσης (δηλαδή το πάρτι ανταλλαγής). Αναμφισβήτητα κάποιοι χρησιμοποιούν πολύ συχνά την πρέσα σκόρδου, ωστόσο για εσάς που την έχεις ξεχάσει εδώ και ένα χρόνο στο συρτάρι, μάλλον ήρθε η ώρα να την ανταλλάξεις Φυσικά, μερικά σκεύη για ειδικές περιστάσεις, όπως ένα γουόκ, ή οικογενειακά κειμήλια αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα.
Βγάλε τη συσκευή από τη πρίζα
Capture
Μηχανές παρασκευής ζυμαρικών, αποχυμωτές, συσκευές για παρασκευή cupcakes, χύτρες ταχύτητας, φόρμες για μπιφτέκια και η λίστα του καταναλωτισμού δεν έχει όρια.  Είναι δύσκολο να αποχωριστείς τις ακριβές σου συσκευές αλλά όταν καταλαμβάνουν άδικα χώρο στην κουζίνα σοτ, απλώς ξέρεις ότι ήρθε η ώρα να τις αποσυνδέσεις από την πρίζα.
Οργάνωση και στα σκουπίδια σου
Capture

H μικρή σακούλα απορριμμάτων SANITAS EasyPack είναι η ιδανική σακούλα για καλαθάκια απορριμμάτων κουζίνας. Έχει διαστάσεις 50x55cm (30lt) που ταιριάζουν σε όλα τα καλαθάκια της κουζίνας κάτω από το νεροχύτη, ενώ τα πρακτικά χερούλια της διευκολύνουν τόσο το κλείσιμο όσο και τη μεταφορά. Η SANITAS EasyPack με την αστεροειδή ραφή στη βάση της καταφέρνει να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή αντοχή ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Το νέο προϊόν της SANITAS ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη χρηστικότητά του και έρχεται να δώσει λύση στην καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων κάθε νοικοκυριού! Οι νέες μικρές σακούλες της SANITAS έρχονται για να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Για αυτό μη χάνεις χρόνο, βάλε τη SANITAS EasyPack στη ζωή σου και κέρδισε την ποιότητα και την ευκολία που σου αξίζει!