Ο καθαρισμός της τουαλέτας είναι μια από τις δουλειές που θέλετε να τελειώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.  Πριν καθαρίσετε την τουαλέτα σας, διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος καθαρισμού για να μάθετε το ακριβές χημικό αλλά και πώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Προσέξτε ιδιαίτερα να μην αναμειγνύετε ποτέ προϊόντα. Τέλος, Να φοράτε πάντα γάντια όταν δουλεύετε με καθαριστικά τουαλέτας.

  1. Για να καθαρίσετε τη τουαλέτα σας ρίξτε 1/2 φλ χλωρίνη και αφήστε για 10 λεπτά στη συνέχεια βουρτσίστε και τραβήξτε το καζανάκι.
  2. Για το καθάρισμα της τουαλέτας και κυρίως για το εσωτερικό καθάρισμα χρησιμοποιήστε πιγκάλ.
  3. Για τους λεκέδες σκουριάς που εμφανίζονται μερικές φορές στη λεκάνη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό πλυντηρίου αφού φορέσετε γάντια όπως είπαμε και στην αρχή. Στη συνέχεια τρίψτε επίμονα με γυαλόχαρτο και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.
  4. Μόλις η τουαλέτα σας είναι καθαρή, η εργασία σας στο μπάνιο έχει τελειώσει. Θυμηθείτε ότι πρέπει να ξεκινήσετε την ίδια διαδικασία την άλλη εβδομάδα
  5. Για περισσότερο άρωμα στη τουαλέτα ανακαλύψτε κι εσείς τη νέα σειρά του Bref, “Scent Switch” με τεχνολογία Acqua Active και 2 διαφορετικούς συνδυασμούς αρωμάτων, για απόλυτη καθαριότητα, σε ένα και μόνο ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού!Χάρη στη νέα επαναστατική τεχνολογία Acqua Active, το Bref Scent Switch δίνει μία νέα και μοναδική εμπειρία αισθήσεων, καθώς τα αρώματα εναλλάσσονται σε κάθε χρήση τους: το ένα άρωμα του μπλοκ αναδύεται όταν αυτό είναι στεγνό και το άλλο ενεργοποιείται, μόλις έρθει σε επαφή με το νερό. Ανανεώστε κι εσείς το μπάνιο σας με το νέο Bref Scent Switch με άρωμα Marine Aromatic & Citrus και το νέο Bref Scent Switch με άρωμα Juicy Peach & Sweet Apple, που θα σας μαγνητίσουν με τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας τους.

 

Capture  Capture