Οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτιά. Πλέον έχουν και στιλ! Άφησε πίσω σου τους μονόχρωμους βαρετούς τοίχους και επέλεξε ανάμεσα σε ένα από τα νέα trends ου ήδη έχουν αρχίσει και εξαπλώνοντια. Διχρωμίες, ντεγκραντέ, εφέ, σχέδια, χρώματα και ότι μπορείς να φανταστείς για ένα σπίτι που δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Γιατί όπως λέει και η μαμά μου, οι κουρτίνες και οι τοίχοι κάνουν το σπίτι!

Η μισοτελειωμένη δουλειά
Η νέα τάση θέλει τον τοίχο να βάφεται μέχρι ενός σημείου. Επέλεξε ένα έντονο ή ένα παλ χρώμα και άφησε απλά τον τοίχο σου μισοτελειωμένο!

white

Το ντεγκραντέ
Η τάση πέρασε με μεγάλη άνεση από τα ρούχα στην διακόσμηση και εμείς απλά λατρεύουμε την πολύτέλεια που χαρίζει το αποτέλεσμα.

pink

Τα γεωμετρικά σχέδια
Εφάρμοσε το σε μεγάλο τοίχο, καθώς τα σχέδια φορτώνουν πολύ τον χόρο. Επίσης φρόντισε τα χρώματα να μην είναι πάνω από τέσσερα και να είναι όλα από την ίδια χρωματική παλέτα.

grey

Το floral
Ίσως χρειαστείς έναν καλλιτέχνη εδώ, εκτός και αν είσαι τυχερή και πιάνει το χέρι σου. Μην φοβηθείς το χρώμα!

flower

Το σχέδιο της επιλογής σου
Σου αφήνουμε και ένα κενό για να εκφραστείς ελεύθερα. θεώρησε το σαν ένα ακόμη τατουάζ. Κάτι που σε εκφράζει, κάτι που σου αρέσει να βλέπεις.

earth

Το pop art
Χρώμα, πολύ χρώμα! Ταιριάζει σε ψηλοτάβανα σπίτια για ευνόητους λόγους, καθώς θα μικρύνει λίγο το χώρο. Ωστόσο είναι τέλειο, εντυπωσιακό και συνδυάζεται με μονόχρωμα έπιπλα!

colour

boho-2