Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει νέα προϊόντα, κατασκευασμένα από βιώσιμα και φυσικά υλικά, εμπνέοντάς μας να υιοθετήσουμε συνήθειες και πρακτικές στην καθημερινότητά μας, που δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα στο σπίτι αλλά ταυτόχρονα έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον!

Έπιπλα κατασκευασμένα από ρατάν, φωτιστικά και κασπό από μπαμπού αποπνέουν μία φυσική αίσθηση και συνδυάζονται εύκολα με διαφορετικά στιλ. Η όμορφη εικόνα στο σπίτι μας ολοκληρώνεται με υπέροχα λευκά είδη σε ουδέτερες και φωτεινές αποχρώσεις αλλά και διαφορετικούς τόνους του μπλε.Η ανανέωση ξεκινά από το καθιστικό, με έπιπλα κατασκευασμένα από τη φυσική ίνα ρατάν, ένα βιώσιμο και ανανεώσιμο υλικό, που προσδίδει στο χώρο την αίσθηση χειροποίητου. Η πολυθρόνα BUSKBO, που συνδυάζει παλιές παραδόσεις με μοντέρνο σχεδιασμό, ταιριάζει απόλυτα με το ευέλικτό υποπόδιο GAMLEHULT, που διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τραπέζι μέσης. Τη σειρά ολοκληρώνει η άνετη πολυθρόνα ULRIKSBERG που προσφέρει αέρινη και μοντέρνα αισθητική.

Η νέα σειρά KNIXHULT, με φωτιστικά δαπέδου, επιτραπέζια και οροφής, κατασκευασμένα από μπαμπού, αλλά και τα χειροποίητα κασπό KAFFEBÖNA προσφέρουν ζεστασιά και φυσικότητα στο σπίτι σας. Οι τόνοι του λευκού και του μπλε κυριαρχούν στις σειρές λευκών ειδών για το υπνοδωμάτιο με προϊόντα από 100% βιώσιμα καλλιεργημένο βαμβάκι. Η σειρά GULSPARV για την κούνια και η σειρά SÅNGLÄRKA για το παιδικό δωμάτιο έχουν όμορφο, παραδοσιακό στιλ, με όμορφες κεντημένες λεπτομέρειες και προσφέρουν άνετο ύπνο σε ιδανικές συνθήκες. Για τους μεγαλύτερους, οι νέες  παπλωματοθήκες STJÄRNFLOCKA και JUVELBLOMMA δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για έναν αναπαυτικό και καλό ύπνο.

Έναν εύκολο τρόπο ανανέωσης του σπιτιού προφέρουν τα καλύμματα μαξιλαριών BLÅGRAN και STRIMSPORRE, το ύφασμα METTALISE αλλά και οι πετσέτες και κουρτίνα μπάνιου OTTSJÖN που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να μπείτε στο κλίμα της Άνοιξης.

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο IKEA.gr.