Τα οικιακά κλιματιστικά της LG Electronics (LG), δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο, με μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων υψηλού σχεδιασμού και εξαιρετικής απόδοσης. Ανάμεσα στο εύρος των λύσεων της LG βρίσκεται και η σειρά DualCool με τα μοντέλα Deluxe, Libero, Prestige και Ocean.

Όλα τα κλιματιστικά της σειράς DualCool, διαθέτουν DUAL Inverter Compressor™ με 10 χρόνια εγγύηση, ο οποίος παρουσιάζει υψηλή απόδοση και χαμηλά επίπεδα στάθμης θορύβου, ενώ συμβάλλει σημαντικά στην παράταση διάρκειας ζωής της μονάδας. Ακόμη, ο συμπιεστής Inverter ρυθμίζει διαρκώς την ταχύτητά του ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ διαθέτει μεγάλο εύρος συχνοτήτων, εξοικονομώντας περισσότερο από τους συμβατικούς συμπιεστές, με τον αέρα να εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα. Παράλληλα, διαθέτουν Active Energy Control το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίσει την κατανάλωση ενέργειας ανάλογα με τις ανάγκες του, σε τέσσερα επίπεδα (100%, 80%, 60%, 40%).

Με προηγμένα χαρακτηριστικά και DUAL Inverter Compressor™

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που κάνουν τη σειρά DualCool να ξεχωρίζει, είναι και ο Ιονιστής Plasmaster™ που καθαρίζει τον εσωτερικό χώρο, ενώ αφαιρεί το 99%[1] των βακτηρίων και αφαιρεί τις οσμές από το χώρο. Επιπλέον, χάρη στον αυτόματο καθαρισμό, εξαλείφεται η υγρασία στο εσωτερικό του κλιματιστικού ώστε να αποφεύγεται η ανάπτυξη μυκήτων.

Τα προηγμένα μοντέλα κλιματιστικών μονάδων τοίχου DUALCOOL, με Air Purifying System, αφαιρούν μικροσωματίδια ή αιωρούμενα σωματίδια (PM), μέσω μιας διαδικασίας τριών βημάτων, χρησιμοποιώντας αισθητήρα καθαρότητας αέρα PM 1.0, Ion Diffuser και Micro Dust φίλτρο. Αρχικά, ο αισθητήρας ανιχνεύει, αυτόματα, σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και PM 1.0, μαζί με άλλες επιβλαβείς εναέριες ύλες. Στη συνέχεια, το Ion Diffuser χρησιµοποιεί 5 εκατοµµύρια εκπεμπόμενα μέσω του αέρα ανιόντα, τα οποία προσκολλώνται στα μικρά σωματίδια. Τέλος, το θετικά φορτισμένο Micro Dust φίλτρο, συγκρατεί εύκολα τα αρνητικά φορτισμένα μικροσωματίδια, συμπεριλαμβανομένων ιών και βακτηρίων. Αξιοποιώντας την αρχή της ηλεκτροστατικής φόρτισης, το σύστημα της LG φιλτράρει, επίσης, εισπνεύσιμα σωματίδια (έως PM0.3) που μπορούν να προκαλέσουν αναπνευστική νόσο.

Τέλος, τα LG κλιματιστικά είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την εύκολη και αποτελεσματική εγκατάσταση, ανεξάρτητα από τον χώρο και τον αριθμό των ατόμων που εμπλέκονται στη διαδικασία της εγκατάστασης. Ακόμη, λειτουργούν σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, χάρη στα μοναδικά καμπύλα πτερύγια και την τεχνολογία μοτέρ BLDC της LG, που εξαλείφουν τον περιττό θόρυβο και εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία.

[1]*Η TUV παρέχει πιστοποίηση που αφορά την απομάκρυνση 3 ειδών προσκολλημένων βακτηρίων σε ποσοστό 99% (χρυσίζων σταφυλόκοκκος, Εσερίχια κόλι και Αεριογόνος ψευδομονάδα).