Τα αρωματικά κεριά αποτελούν μια απαραίτητη πινελιά προκειμένου να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας και αυτές τις γιορτές. Μια ιδιαίτερη σειρά αρωματικών προϊόντων παρουσίασε ενόψει Χριστουγέννων και η εταιρεία Little Secrets Natural Cosmetics. Η νέα συλλογή Merry&Bright ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές κόκκινες συσκευασίες της και τα αρώματα γλυκών, ζαχαρωτών και μπαχαρικών που θα μας ταξιδέψουν αυτά τα Χριστούγεννα. Προορίζονται για να δώσουν μια ευχάριστη νότα στο χώρο και είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.littlesecrets.gr. 

Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι ανάμεσα στα γιορτινά προϊόντα της σειράς. Μπορείτε να τα βρείτε στους τύπους:

Warm Spices Soy Candle & Home Diffuser: Πρόκειται για ένα κερί σόγιας που περιέχει αιθέρια έλαια από άσπρο και κόκκινο πιπέρι και μπαχάρι για άνετες και ζεστές αισθήσεις μέσα στο σπίτι.

Carrot Cake Soy Candle & Home Diffuser: Αυτό το κερί σόγιας περιέχει αιθέρια έλαια από γλυκό καρότο και βανίλια. Θυμίζει χριστουγεννιάτικο κέικ για ζεστά και γλύκα Χριστούγεννα γεμάτα αναμνήσεις.

Cinnamon rolls Soy Candle & Home Diffuser: Άλλο ένα κερί με αιθέρια έλαια από κανέλα και πορτοκάλι, που είναι ιδανικό για να συνοδεύσει τις ώρες χαλάρωσης μετά από μια κουραστική μέρα.

Choco truffles Soy Candle & Home Diffuser: Αυτό το προϊόν περιέχει αιθέρια έλαια από καβουρδισμένα φουντούκια και σοκολάτα. Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε ένα φωτεινό και χαρούμενο σπίτι αυτή την εορταστική περίοδο.