Σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα, το 64% των καταναλωτών συνεχίζουν να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι από ό,τι πριν την πανδημία. Το σπίτι πλέον αποτελεί έναν κόμβο από τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται, καταναλώνουν, ασκούνται και ψυχαγωγούνται. Μέσα σε αυτή τη νέα συνθήκη, είναι απολύτως λογικό να ενδιαφερόμαστε περισσότερο και για τη διακόσμηση και τα αξεσουάρ. Ο καθένας από εμάς επιδιώκει τη δημιουργία ενός όμορφου και άνετου περιβάλλοντος, που θα μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όμορφα αξεσουάρ σπιτιού σε προσιτή τιμή

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι ο προσωπικό μας χώρος συνδέεται άμεσα με τη διάθεσή μας. Για το λόγο αυτό, αναζητάμε συχνά προϊόντα που θα αναβαθμίσουν το τελικό αποτέλεσμα, προσφέροντάς μας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Μια ενδιαφέρουσα συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο στην ΙΚΕΑ, τη γνωστή εταιρεία του Ομίλου FOURLIS. Πρόσφατα η εταιρεία ανανέωσε τη συνεργασία της με την Ilse Crawford. Μαζί υπόσχονται να ομορφύνουν το σπίτι μας, δημιουργώντας στοιχεία τόσο ελκυστικά που δεν θα θέλουμε να τα αποχωριστούμε. Προσεχώς θα κυκλοφορήσουν στην ΙΚΕΑ έξυπνα και όμορφα αξεσουάρ σπιτιού, σχεδιασμένα με κλασικό, βιώσιμο και διαχρονικό τρόπο. Σημαντικό πλεονέκτημα της σειράς είναι ότι τα προϊόντα θα διατίθενται σε προσιτή τιμή.

Οι δημιουργίες της Ilse Crawford έρχονται στην ΙΚΕΑ

Η Ilse Crawford, σχεδιάστρια, ακαδημαϊκός και δημιουργική διευθύντρια, έχει ως προσωπική της αποστολή να θέσει τις ανθρώπινες ανάγκες και επιθυμίες στο επίκεντρο της δουλειάς της. Με μια ισχυρή σύνδεση με τη φύση και τα φυσικά υλικά, η Crawford ζωντανεύει αυτήν την αποστολή με δικές της δημιουργίες. Εστιάζοντας στα διακοσμητικά στοιχεία ενός χώρου, η Ilse Crawford τα αναδεικνύει μέσα από ξεχωριστά βάζα, μοναδικά κηροπήγια και κομψές γλάστρες, που δίνουν νέα “πνοή” στις καθημερινές μας στιγμές.

Τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ σε συνεργασία με την Ilse Crawford θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα φυσικά καταστήματα. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα αποκτήσουν και με μια επίσκεψη στο IKEA.gr.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Απολαύστε καθαρή και δροσερή ατμόσφαιρα στο σπίτι με τη σειρά κλιματιστικών LG DualCool | Thats Life. Life as it is!