Το ριχτάρι είναι η… «ζακέτα» του καναπέ. Τον μεταμορφώνει με ελάχιστη προσπάθεια και δίνει αυτόν τον αέρα αλλαγής που χρειαζόμαστε. Μία πολύ απλή προσθήκη που έχει και πρακτικό σκοπό, καθώς διατηρείται και ο καναπές καθαρός για περισσότερο διάστημα. Ειδικά σε συνδυασμό με μαξιλάρια που ταιριάζουν, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία πολύ cozy γωνιά στο σαλόνι ή το δωμάτιο.

Τα ιδανικά ριχτάρια που θα μεταμορφώσουν τον χώρο μας, τα βρήκαμε στους καταλόγους της NEF-NEF Homeware. Ο ενθουσιασμός μας ήταν τέτοιος, που μαζί με την NEF-NEF Homeware, κάνουμε δώρο σε 3 τυχερούς από ένα υπέροχο διακοσμητικό ριχτάρι SHERRA RAGNAR Ecru.

Όροι διαγωνισμού ThatsLife x NEF-NEF Homeware:

Για να κερδίσετε 3 τμχ. διακοσμητικό ριχτάρι SHERRA RAGNAR Ecru (1,30X1,70m.) 100% polyester 350gr./m2

ακολουθήστε τους παρακάτω όρους:

1. Αφήστε μας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο

2. Κάντε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σας στο Facebook

3. Ακολουθήστε στο Instagram το προφίλ του @ThatsLifeGr και της @NEF-NEF Homeware

Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει έως τις 8/11/2020! Καλή επιτυχία! 

133 Σχόλια

 1. Φανή Μποτίνη

  Ευχαριστούμε πολύ για το τόσο όμορφο δώρο, μακάρι να σταθώ τυχερή να φέρει νέο αέρα και μια νότα αισιοδοξίας στο σπιτικό μας! Εύχομαι τα καλύτερα, προπάντων υγεία σε όλους!

 2. Φανή Μποτίνη

  Ωωω τέλεια! Ευχαριστούμε πολύ πολύ!! Μακάρι να σταθώ τυχερή να ντύσω τόσο όμορφα τον καναπέ μας! Καλό φθινόπωρο και πάντα με υγεία σάς εύχομαι!

 3. Ρένα Καλογεράκη

  Το καλύτερο δώρο με διαφορά ‼️
  Σας ευχαριστούμε πολύ‼️Πάντα επιτυχίες ‼️

 4. Evaggelia Themeli

  Πανεμορφο δώρο!ο,τι καλύτερο!το λατρεψαμε!θα χαρούμε πολύ πολύ πολύ με τον άντρα μου και τα μικρουλια μας!!!!!κ τα 3 λατρευουν τα παιχνιδάκια στον καναπέ!!!σίγουρα,αν κ μικρουλια,θα ενθουσιαστούν!!!!!

 5. ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

  Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να κερδίσουμε αυτό το υπέροχο δώρο!!!Μακάρι να είμαι η τυχερή σας 💖💖Καλή επιτυχία