Το οργανικό βαμβάκι αποτελεί ένα υλικό με πολλά πλεονεκτήματα. Είναι ιδανικό για την άνοιξη, συνδυάζει άνεση και πρακτικότητα, ενώ παράλληλα μας φέρνει πιο κοντά στη φύση. Αν έχεις αρχίσει να αναζητάς πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για να ανανεώσεις το χώρο σου, σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε αυτό.

Η NEF-NEF Homeware παρουσίασε πρόσφατα την Organic. Πρόκειται για μια νέα σειρά φτιαγμένη από οργανικό βαμβάκι που είναι ιδανική για τους ζεστούς μήνες. Η εταιρεία συμβάλλει, με την sustainable φιλοσοφία της, σε ένα καλύτερο αύριο για τον πλανήτη και την κοινωνία. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται φυσικά χωρίς την χρήση επιβλαβών φυτοφαρμάκων και μεταποιείται επίσης χωρίς χημικά, τοξικές βαφές και λευκαντικά.

Η σειρά περιλαμβάνει:

Μαλακές κουβέρτες σε φυσικές αποχρώσεις, σετ σεντόνια με ειδικό φινίρισμα για πολύ μαλακή αίσθηση, μονόχρωμες πετσέτες μπάνιου και ταπέτα διπλής όψεως συνθέτουν μια σειρά ιδιαίτερα φιλική στο περιβάλλον αλλά και σε όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες. Ανάμεσα στους κωδικούς ξεχωρίζουν:

-Οι κουβέρτες πικέ με μεγάλο waffle box και υφασμάτινη περιμετρική φάσα από τον αργαλειό, από 100% οργανικό βαμβάκι πενιέ.

-Τα σεντόνια με επεξεργασία νηματοβαφής και ρίγες 5mm, από 100% οργανικό βαμβάκι πενιέ. Είναι κατασκευασμένα από 144 κλωστές με ειδικό φινίρισμα για πολύ απαλή αίσθηση. Το σετ περιλαμβάνει ένα πανωσέντονο, ένα κατωσέντονο και μαξιλαροθήκη.


-Τα χαλάκια μπάνιου. Είναι μονόχρωμα διπλής όψεως διάστασης 50x80cm. Το βάρος του είναι 2600gr/m2 και η σύνθεση του από 100% οργανικό βαμβάκι πενιέ. Είναι διαθέσιμα σε 6 αποχρώσεις.

-Οι πετσέτες προσώπου από 100% οργανικό βαμβάκι πενιέ. Διατίθεται σε 3 διαστάσεις (χεριών, προσώπου, μπάνιου) και σε 6 αποχρώσεις.

Παράλληλα, η νέα συλλογή Living της NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021 συνδυάζει υπέροχα το στυλ με την άνεση και την πρακτικότητα και εκφράζει τη χαρά της ζωής. Δημιουργεί comfort zones με πολλά μαξιλάρια και μαλακά ριχτάρια, βάζει τάξη αλλά και δίνει χρώμα με αντικείμενα που ανανεώνουν τη διακόσμηση. Πουφ, καλάθια και βαμβακερά χαλιά δίνουν έναν boem τόνο, δίσκοι γεμίζουν φρούτα, στολίζουν το απογευματινό τραπέζι αλλά τοποθετούνται και στον τοίχο σε όμορφες συνθέσεις. Βαμβακερά runners προσκαλούν να μοιραστείς με αγαπημένους την κάθε στιγμή. Αρωματικά χώρου αναδύουν νότες φρεσκάδας και γαληνεύουν τις αισθήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε επίσης: 6 ανοιξιάτικες home deco συμβουλές!