Το φθινόπωρο είναι η εποχή που ανανεώνουμε το χώρο μας και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα αποτελέσει ασφαλές καταφύγιο για τις κρύες νύχτες που έρχονται. Αρκετά σημαντικό είναι να επιλέγουμε προϊόντα που θα χρωματίσουν και θα ομορφύνουν το σπίτι, προσφέροντας μία πνοή θαλπωρής και γαλήνης τους φθινοπωρινούς μήνες.

Οι σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση

Πλέον, οι σύγχρονες τάσεις απαιτούν έντονο βιώσιμο χαρακτήρα, με φυσικά υλικά, όπως το βαμβάκι, το μαλλί, το ξύλο και το μπαμπού που προέρχονται από βιώσιμες πηγές και πρακτικές και πειραματισμό τόσο με μοντέρνα όσο και με παραδοσιακά υλικά. Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσίασε πρόσφατα μία σειρά από νέα προϊόντα, ιδανικά για να προετοιμάσουμε το σπίτι για το χειμώνα. Εμείς ξεχωρίσαμε:

-Φωτιστικό

Το φωτιστικό τοίχου MÅNALG είναι φτιαγμένο από το φυτό κύπερη και διαχέει ομαλά στον χώρο το φως.

-Ριχτάρι

Το χειροποίητο ριχτάρι HILLEGÄRD σε ροζ χρώμα, δημιουργεί έντονη δυναμική και τονίζει τη ζωντάνια στο σπίτι.

Έπιπλο

Το έπιπλο HÅVERUD, που διακρίνεται για την ευελιξία και τη λειτουργικότητά του, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιφάνεια εργασίας, φαγητού και ταυτόχρονα ως αποθηκευτικός χώρος.

-Κουρτίνα

Η κουρτίνα απορρόφησης θορύβου GUNNLAUG, που φιλτράρει το φως και απαλύνει τους ήχους και δημιουργεί την ηρεμία που χρειάζεστε κάθε στιγμή.

Λευκά είδη

Η σειρά λευκών ειδών SVAMPMAL με ιδιαίτερα μοτίβα, όπως αυτό που δημιούργησε η σχεδιάστρια Monika Mulder, εμπνευσμένο από τις περιπέτειες στα Σκανδιναβικά δάση και φέρνουν τη φύση μέσα στον χώρο σας.

Κανάτα-βάζο

Το βάζο κανάτα CHILIFRUKT με το ευφάνταστο σχήμα του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάζο για τα λουλούδια, αλλά και ως κανάτα νερού.

Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων είναι η έμφαση στο αίσθημα φιλοξενίας και γαλήνης μέσα στο σπίτι.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

H Dyson V15 Detect Absolute φέρνει την επανάσταση στο σκούπισμα!