Το σκούπισμα του σπιτιού αποτελεί μια καθημερινή διαδικασία, που εξασφαλίζει ένα καθαρό περιβάλλον για τα μέλη της οικογένειας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η παρουσία σκόνης επιδρά αρνητικά όχι μόνο στην υγεία αλλά και στην ψυχολογία μας, καθιστώντας απαραίτητο να αναζητήσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα μας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το σκούπισμα θεωρείται μια απλή διαδικασία. Όμως στην πράξη, η επιλογή της λάθος σκούπας καταλήγει στο να καταβάλλουμε περισσότερο κόπο και να χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να καθαρίσουμε το χώρο μας.

Είναι γεγονός ότι μια υψηλής τεχνολογίας σκούπα μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής μας. Πρόκειται ίσως για το σημαντικότερο “εργαλείο” καθαρισμού, όχι μόνο για το δάπεδο αλλά και για τα χαλιά, που, ιδιαίτερα το χειμώνα, απαιτούν ξεχωριστή φροντίδα. Οι συμβατικές ηλεκτρικές σκούπες συνήθως δεν επιτρέπουν βαθύ καθάρισμα. Η μειωμένη απόδοση που τις χαρακτηρίζει και το γέμισμα της σακούλας με σκόνη, στέκονται εμπόδιο. Ειδικά στην περίπτωση που σε ένα χώρο διαμένουν παιδιά ή κατοικίδια, είναι απαραίτητο να επενδύσουμε σε εξοπλισμό που θα μας εξασφαλίσει ένα σπίτι μέσα στο οποίο θα χαιρόμαστε να ζούμε.

 

“Επαναστατική” καθαριότητα με τη νέα ασύρματη σκούπα της Dyson

H Dyson εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί μια εταιρεία “συνώνυμο” της ποιότητας και της καινοτομίας. Ήδη από το 2004, έφερε την “επανάσταση” στην καθαριότητα με την πρώτη ασύρματη σκούπα stick, η οποία αποτέλεσε ένα “μαγικό” βοήθημα για κάθε νοικοκυριό. Σήμερα, έχουμε τη δυνατότητα να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας με την εξελιγμένη μορφή της. Πρόκειται για την ασύρματη σκούπα stick Dyson V15 Detect Absolute που εξασφαλίζει πεντακάθαρο σπίτι χωρίς ταλαιπωρία. Προσφέρει αυτονομία χρήσης έως 60 λεπτά σε κανονική λειτουργία και 7 λεπτά σε λειτουργία μέγιστης ισχύος χωρίς να μειώνεται η απόδοση.

Ένα από τα πιο πρωτοποριακά στοιχεία που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο κινητήρας Hyperdymium. Φέρει μια ειδικά πατενταρισμένη τεχνολογία που παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα. Η ισχύς του μοτέρ της όταν συνδυάζεται με το ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων “εγκλωβίζει” το 99.99% των σωματιδίων σκόνης μεγέθους, έως και 0.3 microns.  Παράλληλα, η τεχνολογία Root Cyclone που αποτελείται από κυκλώνες που αυξάνουν τη ροή «φροντίζουν» για τη μεταφορά της σκόνης στον κάδο χωρίς να φράζει το φίλτρο.

Άψογο σπίτι χωρίς ενοχλητικές τρίχες και σκόνη

Το γεγονός ότι πρόκειται για μια ασύρματη σκούπα χωρίς ενοχλητικά καλώδια δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της V15 Detect Absolute. Ταυτόχρονα, διευκολύνει τη νοικοκυρά στις οικιακές εργασίες χάρη στην κεφαλή καθαρισμού High Torque Drive™ που με την τεχνολογία anti-tangle απορροφά αποτελεσματικά τη σκόνη και τις τρίχες από όλα τα δάπεδα. Κάθε γυναίκα ή άντρας, που ασχολείται με την υγιεινή του σπιτιού, γνωρίζει ότι όλες οι εργασίες δεν είναι το ίδιο απαιτητικές. Γι’ αυτό θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Dyson διαθέτει 3 επιλογές καθαρισμού για άψογο σκούπισμα όπου και όποτε χρειάζεται.

Εκτός από ισχυρή απορροφητικότητα σε δάπεδα και χαλιά και το προηγμένο φιλτράρισμα Hepa για καθαρότερο εξερχόμενο αέρα, στα θετικά συγκαταλέγεται και το υγιεινό άδειασμα του κάδου. Συνήθως, η διαδικασία αυτή δεν είναι ευχάριστη. Στην περίπτωση της V15 Detect Absolute όμως, μόλις ο κάδος γεμίσει, είναι δυνατόν να τον αδειάσουμε χωρίς άγγιγμα. Ο μηχανισμός υγιεινής εκτίναξης οδηγεί τη σκόνη και τη βρωμιά βαθιά στον κάδο με μία μόνο κίνηση.

Ένα θαυματουργό “εργαλείο” ακόμα και στο αυτοκίνητο

Έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε τη σκούπα μόνο για συγκεκριμένες επιφάνειες. Πολλές φορές όμως, μια απροσεξία ή μερικά ψίχουλα απαιτούν άμεσο καθάρισμα σε κάθε είδους επιφάνεια. Τα εξαρτήματα που διαθέτει όμως V15 Detect Absolute μπορούν εύκολα να τη μετατρέψουν σε ένα πρακτικό σκουπάκι που χρησιμοποιείται κάθε στιγμή παντού. Είναι ένα εργαλείο όχι μόνο για το πάτωμα, αλλά και για τις σκάλες, το αυτοκίνητο ή τις ταπετσαρίες με αποτέλεσμα να καθιστά περιττή την αγορά μιας μικρότερης συσκευής.

Περισσότερος χρόνος με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Μια σκούπα όπως η Dyson V15 Detect Absolute δεν προσφέρει μόνο θεαματικά αποτελέσματα. Είναι σχεδιασμένη για γρήγορο καθάρισμα, δίνοντας στα μέλη του σπιτιού τη δυνατότητα να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί χωρίς να σπαταλούν πολύτιμες ώρες σε δραστηριότητες όπως το σκούπισμα. Ειδικά στην περίπτωση των εργαζόμενων γυναικών, που αγωνιούν να τα προλάβουν όλα, τα αξεσουάρ της V15 Detect Absolute θα τους “λύνουν” τα χέρια. Το μαλακό κυλινδρικό πέλμα Fluffy με laser δύναται να κάνει ορατή την αόρατη σκόνη όσο καλά κρυμμένη και εάν είναι, αποτελώντας μια λύση για όλους εκείνους που αγαπούν την λεπτομέρεια αλλά δεν έχουν πολύ χρόνο. Παράλληλα, κάνει ευκολότερη τη συμβίωση με τα κατοικίδια, καθώς η κεφαλή καθαρισμού High Torque Drive είναι ιδανική για να συγκεντρώνει και να ξεμπερδεύει τις τρίχες. Με αυτόν τον τρόπο, οι τρίχες καταλήγουν στον κάδο χωρίς να μπλέκονται, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση κατά τον καθαρισμό.

 

Ανακαλύψτε τη νέα Dyson V15 Detect Absolute στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών