Θα μου πεις ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Θα σου πω γίνεται και παραγίνεται, πριν μερικά χρόνια λοιπόν σπούδαζα στη Πάτρα και όλο και κάποια ξαφνική συνάντηση θα κανονίζαμε με τη παρέα στο σπίτι που όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να είναι στην εντέλεια. Έτσι κατάφερα και μείωσα τους χρόνους για το καθάρισμα. Πώς;

– 1 λεπτό στρώσιμο κρεβατιού

– 1 λεπτό τακτοποίηση του γραφείου

– 2 λεπτά σκούπισμα

– 2 λεπτά σφουγγάρισμα

 

– 1 λεπτό μάζεμα σκουπιδιών

-3 λεπτά για καθάρισμα των πιάτων

Και τι γίνεται με τα πράγματα που έχεις από εδώ και από εκεί και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις γιατί δεν θες να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου αντικείμενα συναισθηματικής αξίας αλλά παράλληλα θέλεις οργανωμένα και καθαρά ράφια;

Capture

Η ΙΚΕΑ για ακόμα μια φορά θα σε σώσει με τη νέα σειρά SAMMANHANG που σε βοηθά να διατηρήσεις τις αναμνήσεις σου δημιουργώντας παράλληλα καινούριες!

Capture

Επτά ξεχωριστοί σχεδιαστές συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν τη νέα συλλεκτική σειρά, που μέσα από τα προϊόντα της μας καλεί να ανακαλύψουμε μία διαφορετική πλευρά της ΙΚΕΑ. Η νέα συλλεκτική σειρά SAMMANHANG αποτελείται από ανοιχτές και κλειστές μονάδες αποθήκευσης, ενώ περιλαμβάνει από μικρά κουτιά μέχρι έπιπλα και ποικιλία υλικών για κάθε στιλ.

Capture

Γυάλινα κουτιά με καπάκι για να αποθηκεύσουμε τα κοσμήματά μας, βάση με δίσκους για να τοποθετήσουμε τα αγαπημένα μας αντικείμενα, κουτιά-βιτρίνα κατάλληλα για να παρουσιάσουμε τα εκθέματά μας, όλα τα προϊόντα της νέας συλλεκτικής σειράς SAMMANHANG αποτελούν ιδανική επιλογή για να οργανώσουμε μικρά ή μεγάλα αντικείμενα στο μπάνιο, στην κουζίνα και σε όλους τους χώρους του σπιτιού.