Το να ξέρεις να πλένεις τα ρούχα σου ΧΩΡΙΣ να τα καταστρέφεις είναι θα έλεγα μια βασική δεξιότητα ζωή. Πριν ετοιμάσεις το πλυντήριο και γεμίσεις με όλα τα ρούχα στάματα. Ήρθε η ώρα να τα χωρίσεις ανάλογα με το χρώμα, την υφή, τον χρόνο πλυσίματος ακόμα και το απορρυπαντικό που πρέπει να προσθέσεις.

Χώρισε τα ανοιχτόχρωμα από τα σκούρα: Το χειρότερο λάθος που μπορεί να κάνεις είναι να πλύνεις τα ρούχα σου όλα μαζί. Τα ρούχα και πιο συγκεκριμένα τα καινούρια έχουν την τάση να αφαιρούν περισσότερο χρώμα τις πρώτες φορές που τα πλένεις επομένως μην πλένεις τα λευκά σου εσώρουχα με το κόκκινο μπλουζάκι γιατί όπως λέει και το τραγούδι τα ρούχα θα γίνουν…ροζ!

Χώρισε τα υφάσματα: Οι πετσέτες και τα τζιν για παράδειγμα έχουν διαφορετικό κύκλο πλυντηρίου από τα ευαίσθητα είδη όπως για παράδειγμα τα εσώρουχα ή ακόμα και τα σουτιέν.

Διάβασε την ετικέτα: Ορισμένα είδη ένδυσης μπορούν να καθαριστούν μόνο με στεγνό καθάρισμα, ενώ άλλα ρούχα, όπως αυτά που κατασκευάζονται από μαλλί, πρέπει να πλυθούν με το χέρι με ένα ειδικό σαπούνι.

Capture

Θέλετε τα ρούχα σας να «βγάζουν» τον πιο όμορφο εαυτό σας, όλες τις ώρες της ημέρας; Τότε, υποδεχτείτε το νέο Persil Care & Refresh, το 1ο απορρυπαντικό Persil ειδικά σχεδιασμένο για μεικτά και συνθετικά υφάσματα! Χάρη στην τεχνολογία Deotech® που απομακρύνει τα σωματίδια των δυσάρεστων οσμών, διατηρεί το υπέροχο άρωμα στα ρούχα σας έως και 24 ώρες ενώ τα φοράτε! Και όλα αυτά φυσικά, χωρίς να φθείρονται τα ρούχα σας, με την υπογραφή του Persil που διαθέτει πάνω από 60 χρόνια στην υπηρεσία φροντίδας όλων των ειδών υφασμάτων!!!

To νέο Persil Care & Refresh ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για τις ξεχωριστές ανάγκες των ινών των μεικτών και συνθετικών υφασμάτων, τα ρούχα παραμένουν σαν καινούργια για περισσότερο, διατηρώντας την αρχική τους φόρμα & εφαρμογή!

Για το λανσάρισμα του Persil Care & Refresh και την ανάδειξη του πιο «όμορφου εαυτού μας» μέσα από τις αναμνήσεις που συνοδεύουν τα αγαπημένα μας ρούχα, πραγματοποιείται η digital καμπάνια #MyBeautifulselfΔιάσημες influencers, όπως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Τζένη Μελιτά, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Φανή Παράβαλου και η Ελένη Μπουγιουκλή μοιράζονται μέσα από 10 συνολικά digital videos την προσωπική ιστορία τους για το ρούχο που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητά τους και εκφράζει τον πιο όμορφο εαυτό τους! Περιποιηθείτε κι εσείς τα αγαπημένα σας ρούχα και εκφράστε τον πιο όμορφο εαυτό σας με το Persil Care & Refresh!