Το Welhome δηλώνει και φέτος το “παρών”, προτείνοντάς μας έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που θα κάνουν πλήρως λειτουργικό κάθε φοιτητικό σπίτι.

Η έναρξη της σεζόν μετά το τέλος του καλοκαιριού και των διακοπών βρίσκει πολλές νέες και νέους να ξεκινούν το καινούριο κεφάλαιο της ζωής τους, που δεν είναι άλλο από την αρχή των σπουδών τους! Οι προετοιμασίες είναι πάντα πολλές και, για τον λόγο αυτό, απαιτούνται οι κατάλληλοι “σύμμαχοι” που θα διευκολύνουν την όλη διαδικασία, μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν.

Το Welhome είναι μια εταιρεία με ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα σπιτιού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της δημιουργίας επίπλων από το 1975. Η εμπειρία και η γνώση του εξειδικευμένου προσωπικού της εταιρείας, καθώς και η άριστη ποιότητα και αντοχή των προϊόντων της την ξεχωρίζουν για περισσότερα από 45 χρόνια. Σε συνδυασμό, δε, με τη λειτουργικότητα και την αισθητική των επίπλων και τις εξαιρετικά προσιτές τιμές για κάθε budget το Welhome είναι πραγματικά ο Νο1 προορισμός για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο!

Πρακτικοί καναπέδες που μετατρέπονται εύκολα σε κρεβάτι

Με την πλειονότητα των φοιτητικών σπιτιών να είναι σχετικά μικρά, η επιλογή πολυχρηστικών επίπλων είναι πολλές φορές μονόδρομος!

Ένας καναπές κρεβάτι είναι πάντα στη λίστα μας για την επίπλωση ενός φοιτητικού σπιτιού, μιας και μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο ως καναπές όσο και ως κρεβάτι, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα ύπαρξης και σαλονιού – καθιστικού και κρεβατοκάμαρας.

Καναπέδες κρεβάτια διαφόρων τύπων, που μετατρέπονται πανεύκολα σε πρακτικό κρεβάτι!

Από αριστερά προς τα δεξιά: 1. Τριθέσιος καναπές κρεβάτι με ύφασμα σε γκρι velure χρώμα. 2. 3θέσιος καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο. 3. Διθέσιος καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο.

Οι καναπέδες κρεβάτια, ακόμα, είναι πάντα χρήσιμοι ως κρεβάτια φιλοξενίας, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε κάθε φοιτητικό σπίτι. Στο Welhome μπορούμε να τους ανακαλύψουμε σε μοναδική προσφορά και τεράστια ποικιλία διαστάσεων, υφασμάτων και στυλ, για να διαμορφώσουμε τους πιο ζεστούς και λειτουργικούς χώρους.

Εξασφαλίστε περισσότερους χώρους αποθήκευσης

Οι χώροι λίγων τετραγωνικών έχουν ανάγκη από πρακτικές λύσης οργάνωσης, γι’ αυτό και οι τριθέσιοι καναπέδες κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο αποτελούν την καλύτερη πρόταση για σπίτια φοιτητών.

Τριθέσιοι καναπέδες κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο από άριστης ποιότητας και μοναδικής απαλότητας ύφασμα σε υπέροχα σχέδια και μοντέρνα χρώματα!

Επιλέγοντας έναν καναπέ κρεβάτι με χώρο αποθήκευσης εξασφαλιζεται ταυτόχρονα η απόκτηση ενός αναπαυτικού καναπέ, το άνετο κρεβάτι που δεν μπορεί να λείπει από κανένα σπίτι καθώς και μια ευρύχωρη εναλλακτική λύση αποθήκευσης.

Η πλούσια συλλογή από μαλακά και ανθεκτικά υφάσματα σε μοντέρνα χρώματα που θα ταιριάξουν σε κάθε φοιτητικό σπίτι μας περιμένει να την εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε τον ιδανικό τριθέσιο καναπέ κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο.

Συνθέστε ένα πλήρως λειτουργικό γραφείο που θα κάνει ευχάριστη την πολύωρη μελέτη

Βήμα 1: Επιλέξτε το γραφείο που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο

Στα γραφεία του Welhome μας περιμένουν νεανικά και οικονομικά γραφεία δωματίου και για σαλόνι, σε μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο και κάθε χώρο. Μοντέρνα ή κλασικά, θα τα βρούμε σε διάφορες διαστάσεις και αποχρώσεις, από υλικά που ξεχωρίζουν για το design και την ανθεκτικότητά τους.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Γυάλινο γραφείο πάχους 12mm, γραφείο βιβλιοθήκη σε λευκό χρώμα με πρακτικούς χώρους και μεταλλικό – wenge MDF γραφείο με βάση για Η/Υ. 

Αποκτήστε το γυάλινο, μεταλλικό ή ξύλινο γραφείο που θα εξυπηρετήσει ιδανικά τις ανάγκες της νέας φοιτήτριας ή του νέου φοιτητή, το οποίο χάρη στην ποιότητά του μπορεί να τους συντροφεύει για χρόνια.

Βήμα 2: Ολοκληρώστε τη διαμόρφωση με μια εργονομική καρέκλα

Οι καρέκλες γραφείου επιλέγονται συνήθως τελευταίες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι σημαντικές. Αντιθέτως, αποτελούν την πιο σημαντική αγορά για κάθε φοιτήτρια και φοιτητή που καλείται να κάθεται επί πολλές ώρες και να μελετά.

Αριστερά: Πολυθρόνα γραφείου massage από δερματίνη άριστης ποιότητας, σε μαύρο χρώμα. 

Κέντρο: Καρέκλα γραφείου μοναδικής αναπαυτικότητας, από δερματίνη σε λιτό λευκό χρώμα.

Δεξιά: Πολυθρόνα γραφείου Mesh σε μοντέρνα απόχρωση γκρι – μπλε.

Οι ανατομικές και εργονομικές καρέκλες της συλλογής χαρακτηρίζονται από κορυφαία άνεση και απαράμιλλο design. Επενδύστε σε μια υφασμάτινη ή από δερματίνη καρέκλα γραφείου εργονομικού σχεδιασμού, μέσα από την πλούσια χρωματική παλέτα που μας προτείνει η εταιρεία.

Το κατάστημα επίπλων Welhome βρίσκεται στη διάθεσή μας για να το εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε τα φοιτητικά έπιπλα και πακέτα επίπλων, που θα διαμορφώσουν ένα πλήρως λειτουργικό και καλαίσθητο φοιτητικό σπίτι. Περιηγηθείτε στο εξαιρετικά ενημερωμένο και εύχρηστο online κατάστημα και αποκτήστε, με άμεση παράδοση στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, σετ επίπλωσης σε ασύγκριτες τιμές, που θα σας κερδίσουν από κάθε άποψη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.