Το τηλέφωνο χτυπάει και το έτερον ήμισυ ερχεται σε μόλις 10 λεπτά. Ο στόχος σου δεν είναι απαραίτητα ένα απόλυτα πεντακάθαρο σπίτι αλλά τουλάχιστον ένα θερμό καλωσόρισμα για τη σχέση σου ή τη μελλοντική σου σχέση. Θα πρέπει ο χώρος να είναι οικείος, άνετος και κυρίως φιλόξενος. Με λίγη λοιπόν βοήθεια από εμένα μπορείς να κάνεις θαύματα στο σπίτι μέσα σε 10 μόλις λεπτά.

Ξεκίνα με το να ανοίξεις τις μπαλκονόπορτες για να αεριστεί ο χώρος!

Τακτοποίηση χώρου – Δώσε στον εαυτό σου 3 λεπτά για να ξεκινήσεις να μαζεύεις το χάος. Θα πρέπει τα ρούχα να μπούνε μέσα στη ντουλάπα ( ακόμα και αν δεν είναι διπλωμένα), τα παπούτσια στη παπουτσοθήκη κτλ κτλ.  Άφησε τη σωστή ταξινόμηση των αντικειμένων για την άλλη φορά, τώρα βιαζόμαστε.

Μάζεψε τα ρούχα από το μπαλκόνι – Μέσα σε 2 λεπτά προλαβαίνεις να μαζέψεις τα ρούχα από το μπαλκόνι. Δεν είναι ωραία θέα αν του πεις να πιείτε ένα ποτό έξω να βλέπει όλη σου τη μπουγάδα. Βάλτα όλα μέσα στη λεκάνη και αμέσως μετά μέσα στην ντουλάπα.

Νεροχύτης – Αν δεν έχεις πλυντήριο πιάτων πρέπει να αφιερώσεις 3 λεπτά για να καθαρίσεις τον νεροχύτη σου από τα χθεσινά πιάτα που ήρθε η κολλητή και φάγατε αυτή τη νόστιμη μακαρονάδα… Θυμάσαι; Αν είσαι νοικοκυρά και το έχεις κάνει ήδη τότε έχεις έξτρα τρια λεπτά!

Σκούπα – Είναι η περίοδος που οι τρίχες των μαλλιών μας πέφτουν με μεγάλη ταχύτητα. Και ναι δεν είναι και πολύ ωραίο θέαμα για κάποιον που έρχεται στο σπίτι σου πρώτη φορά. Στην εποχή του Internet of Things ολοένα και πολλαπλασιάζονται οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο προσφέροντάς μας μια πληθώρα ψηφιακών εργαλείων ελέγχου τους και καλύτερης αξιοποίησης τους. Έτσι η Hoover, μια από τις γνωστότερες μάρκες οικιακών συσκευών, με σημαντικές καινοτομίες στην ασύρματη σύνδεση, παρουσιάζει την πρώτη WiFi σκούπα χειρός, την H-Free 800.

 

Το μόνο που χρειαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε μαζί της είναι το αντίστοιχο app, το Hoover Wizard: που θα μας ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του φίλτρου, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, αλλά και δυνατότητα παραμετροποίησης των λειτουργιών της συσκευής -ανάμεσα τους και ηλεκτρονικό «κλείδωμα» για να μην μπορούν να την ανοίξουν παιδιά-, στατιστικά και tips χρήσης, ποιο αξεσουάρ είναι κατάλληλο για κάθε επιφάνεια, ακόμη και ένα μετρητή καύσης θερμίδων, όταν καθαρίζουμε!

Και αν τελικά κοιμηθεί στο σπίτι, και θέλεις να βάλεις σκούπα το πρωί, η νέα σκούπα Hoover επιτρέπει τη μείωση της έντασης του ήχου χάρη στην επιλογή Silent Mode κατά 4 decibel, ενώ το Continuous mode την κρατά ανοιχτή για όλη τη διάρκεια του σκουπίσματος, χωρίς να χρειάζεται να πατάμε τον διακόπτη on-off.

Συνολικά η H-Free 800 είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα της εξέλιξης των οικιακών συσκευών σε επίπεδο χρήσης, άνεσης και απόδοσης, και όλα αυτά πλήρως εναρμονισμένα στον ψηφιακό κόσμο, κάτι που το κοινό έχει ήδη αναγνωρίσει στην σειρά H-Free της Hoover, ανακηρύσσοντας την Προϊόν της χρονιάς για το 2019 στη κατηγορία της, μέσα από ψηφοφορία 12.000 καταναλωτών που έκανε το ινστιτούτο ερευνών IRI!