Αυτές τις ημέρες, αν κάνετε μια βόλτα στο ισόγειο του Golden Hall στο Μαρούσι, θα βρεθείτε ξαφνικά σε ένα έξυπνο σπίτι, εξ’ολοκλήρου φτιαγμένο από τη Siemens!

Λευκές συσκευές για την κουζίνα και το μπάνιο σας βρίσκονται στον ίδιο χώρο, έτοιμες να τις δοκιμάσετε από «πρώτο χέρι» με τη βοήθεια των ανθρώπων της Siemens. Ψυγείο, πλυντήρια ρούχων και πιάτων αλλά και ένας έξυπνος φούρνος είναι διαθέσιμα με το άγγιγμα της οθόνης του tablet που θα σας προσφέρουν στο booth, χάρη στην τεχνολογία Home Connect. Εκεί θα δείτε πως λειτουργεί το app της Siemens και πως σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα πάντα με λίγες κινήσεις των δακτύλων σας!

img_9878img_9880img_9883img_9868

Οι έξυπνες λευκές συσκευές της Siemens είναι κατασκευασμένες με γνώμονα τόσο την ευκολία χρήσης από απόσταση, όσο και την ποιότητα αλλά και την εξοικονόμηση πόρων. Το ψυγείο καταναλώνει όση ενέργεια χρειάζεται ακριβώς, το πλυντήριο μπορεί να χρησιμοποιεί τη σωστή δοσολογία απορρυπαντικού και μαλακτικού ώστε να μη τα σπαταλάτε ενώ ο φούρνος σας ενημερώνει live για το πόση ώρα ψήσιμο χρειάζεται ακόμη το φαγητό σας!

img_9870

Εξερευνήστε τις έξυπνες συσκευές της Siemens από κοντά στο ισόγειο του Golden Hall!