Η Hoover είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με προϊόντα που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την εργονομία και το διακριτό στυλ τους. Άλλωστε, για να βρεθείς στην κορυφή θα πρέπει πάντα να έχεις την στόφα του επαναστατικού και σίγουρα αυτό είναι και το στοιχείο που κάνει όλα τα ηλεκτρικά προϊόντα της Hoover να διαφέρουν. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που το διαπιστώνεις από τη στιγμή που θα συνδέσεις τον H-Keepheat 700, τον εντοιχιζόμενο φούρνο της Hoover που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει μια εντελώς νέα συνθήκη στο ψήσιμο του φαγητού… 

2 σε 1!

O φούρνος Keepheat 700 διαθέτει αρκετές καινοτομίες, όμως αυτή που θα σας ξετρελάνει είναι η δυνατότητα διαχωρισμού του εσωτερικού του σε δύο θαλάμους μαγειρέματος! Αυτή η 2 σε 1 σχεδιαστική φιλοσοφία, ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα να ψήνετε ταυτόχρονα δύο τελείως διαφορετικά φαγητά στον ίδιο θάλαμο! Στον θάλαμο των 75 λίτρων μπορείτε να μαγειρέψετε με όλους του κλασικούς τρόπους που ήδη ξέρουμε, δηλαδή με αέρα, με γκριλ και με πάνω/κάτω αντίσταση, απολαμβάνοντας φαγητά που ξεχωρίζουν για την διατήρηση των θρεπτικών συστατικών τους και για τη μοναδική γεύση. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι με αυτό τον παράλληλο τρόπο, μπορείτε να κάνετε τεράστια οικονομία στο ρεύμα, καθώς μέσα στον ίδιο χρόνο μπορείτε να ετοιμάσετε δύο καλοψημένα φαγητά!

Ξαναζεσταμένο φαγητό που… θα λατρέψετε!

Ναι, πολλές φορές γκρινιάζουμε όταν πρέπει να ζεστάνουμε ξανά το φαγητό στο φούρνο μας. Ωστόσο, ο H-Keepheat 700 περνάει την ιδέα του ξαναζεσταμένου φαγητού στην σφαίρα της θερμής συντήρησης! Τι σημαίνει αυτό με πιο απλά λόγια; O φούρνος της Hoover χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία διατήρησης θερμοκρασίας Exever, το ψημένο φαγητό μπορεί να τοποθετηθεί σε ειδικά σακουλάκια και με το ειδικό Soud-Vid Bar να σφραγιστεί αεροστεγώς. Ο φούρνος της Hoover σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα συγκεκριμένα σακουλάκια και να τα διατηρήσετε μέσα στον φούρνο έως και 7 ημέρες με θερμοκρασίες από 63 έως 70 °C, οι οποίες είναι ιδανικές για να αποτρέψουν την ανάπτυξη βακτηρίων και μικροβίων.  Το αποτέλεσμα; Το φαγητό μας διατηρεί τη φρεσκάδα του και τα θρεπτικά του συστατικά αναλλοίωτα για μια εβδομάδα, είναι ήδη μοιρασμένο σε μερίδες στα σακουλάκια, είναι ζεστό και τρυφερό καθώς δεν εκτίθεται στον αέρα, και απλώς το ανοίγουμε για να σερβίρουμε κατευθείαν! Εάν φοβόσαστε δικαιολογημένα ότι το κόστος του ρεύματος θα είναι υπέρογκο, δεν θα πρέπει να φοβόσαστε για φουσκωμένους λογαριασμούς, καθώς υπολογίζεται ότι στις προαναφερθείσες θερμοκρασίες, ο φούρνος καίει περίπου 1 ευρώ την ημέρα.

Always connected and… more!

Ένας φούρνος που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τρόπο ψησίματος και στην φιλοσοφία της θερμής συντήρησης, δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει μια σειρά από connected λειτουργίες που είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και πιο ξέγνοιαστη. Ο φούρνος H-Keepheat 700  συνδέεται σε χρόνο… dt με το WiFi του σπιτιού σας και μέσω της ειδικής εφαρμογής Hoover Home, έχετε πάντοτε τον πλήρη έλεγχο. Είτε μέσω φωνητικών εντολών και χειρισμού του φούρνου από απόσταση, είτε με πρόσβαση σε ειδικές συνταγές ψησίματος και εκατοντάδες μαγειρικά tips, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε στα χέρια σας μοναδικές online δυνατότητες. Και επειδή η εργονομία και η ευκολία στη χρήση είναι το παν στη σημερινή εποχή, το σύστημα φωτισμού Led Vision και η ψηφιακή οθόνη αφής υποβοήθησης κειμένου προσφέρει προηγμένο χειρισμό των λειτουργιών του φούρνου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο H-KEEPHEAT 700 έρχεται εξοπλισμένος με το εξάρτημα sous-vide που περιέχει 10 αεροστεγή σακουλάκια για χρήση, έναν δίσκο 35 χιλιοστών, δύο σχάρες, και προαιρετικά ένα βαθύ ταψί 8,5 εκατοστών. Ενώ η ενεργειακή του κατανάλωση είναι κατηγορίας Α για οικονομία στο ρεύμα.

Το μέλλον στο… σήμερα!

Κοιτάζοντας και εξερευνώντας τον Hoover H-Keepheat 700 σου δημιουργείται η ευχάριστη ψευδαίσθηση ότι έχεις μεταφερθεί πολλά χρόνια στο μέλλον. Κάπου εκεί, ανοιγοκλείνεις τα μάτια και είσαι στο 2020… και το μέλλον βρίσκεται ήδη στην κουζίνα σου, καθώς ο KeepHeat 700 είναι το επόμενο εξελικτικό στάδιο στους εντοιχιζόμενους φούρνους!

Ο φούρνος H-KEEPHEAT 700 της Hoover και συγκεκριμένα το μοντέλο HODP0007BI,  διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος.

 Δείτε περισσότερα για τον Hoover H-KEEPHEAT 700 εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Aect–mZ0sQ

https://www.youtube.com/watch?v=zjpP6dcipR4