Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, παρουσιάζει την αγαπημένη βιβλιοθήκη BILLY στην πιο ανανεωμένη και βελτιωμένη εκδοχή της! Στα 40 και πλέον χρόνια από το λανσάρισμά της, η BILLY έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει. Τώρα, βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη και συναρπαστική αλλαγή, αφού παρουσιάζεται με βελτιωμένη εμφάνιση, μειωμένη χρήση πλαστικού, ευκολότερη συναρμολόγηση και ακόμη πιο προσιτή.

Η BILLY είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή προϊόντα της ΙΚΕΑ για περισσότερα από 40 χρόνια. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1978 και από τότε έχει γεμίσει με χιλιάδες βιβλία, διακοσμητικά, παιχνίδια από όλο τον κόσμο. Δικαίως θεωρείται από τα πιο εμβληματικά προϊόντα ΙΚΕΑ με πωλήσεις πάνω από 120 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως.

“Η BILLY είναι σαράντα ετών, αλλά η BILLY αλλά πιο νέα από ποτέ. Είναι μία αγαπημένη φίλη που είναι για πάντα νέα”, λέει η Bonnie Yu, Product Design Developer.

Η BILLY είναι σχεδιασμένη με βάσει την κυκλική οικονομία, έτσι ώστε να είναι ανθεκτική, αποσυναρμολογήσιμη, επισκευάσιμη και επαναχρησιμοποιήσιμη.

Η BILLY κάνει ένα τεράστιο άλμα προς το μέλλον και η ΙΚΕΑ σας καλεί να την ακολουθήσετε.

Ανακαλύψτε τη στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr.