Πριν από 6 χρόνια το πρώτο flagship store της NEF-NEF Homeware άνοιξε και όλη εντυπωσιαστήκαμε και αγκαλιάσαμε την πλούσια η συλλογή της κορυφαίας Ελληνικής εταιρείας λευκών ειδών σε ένα χώρο σχεδιασμένο να αποπνέει την ατμόσφαιρα και τη ζεστασιά του σπιτιού. Ακολούθησαν 6 εταιρικά καταστήματα NEF-NEF με το πιο πρόσφατο να ανοίγει σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Γλυφάδας πριν λίγους μήνες.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που η NEF-NEF προσκαλεί αυτό το Σάββατο 22/6 σε ένα ανοιχτό πάρτυ με ζωντανή μουσική, απολαυστικές γεύσεις, ειδικές εκπτώσεις και special guests τον Snoopy και τον Forever Friends, αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους που θα σας αλλάξει τη διάθεση! Το Σάββατο 22/6, από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. NEF-NEF Homeware, Χαλάνδρι: Αγίας Παρασκευής 27, τηλ. 216 700 39 30, www.nef-nef.gr

Στη NEF-NEF τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Επιλέγοντας τα πιο μαλακά και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, τα λευκά είδη της NEF-NEF είναι οικολογικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία και ιδιαίτερα των βρεφών και των παιδιών. H συλλογή της που ανανεώνεται 2 φορές το χρόνο – Φθινόπωρο/Χειμώνας και Άνοιξη/Καλοκαίρι–εμπνέει τη δημιουργία χώρων που απολαμβάνεις να ζεις με λευκά είδη που αλλάζουν τη διάθεση. Στο επίκεντρο της σχεδιαστικής ομάδας, interior designers και stylists φιλτράρουν τις διεθνείς τάσεις στη μόδα και το design, δημιουργώντας σχέδια που εκφράζουν μια μοντέρνα και μαζί κομψή, άνετη και πρακτική διάθεση στη διακόσμηση. Η κάθε νέα συλλογή προορίζεται να ανανεώσει το κάθε δωμάτιο του σπιτιού με ξεχωριστές σειρές για το Υπνοδωμάτιο, το Καθιστικό, την Κουζίνα και το Μπάνιο, ενώ ειδική έμφαση δίνεται σε μια ολοκληρωμένη Παιδική και Βρεφική Collection. H NEF-NEF επίσημος κατασκευαστής και διανομέας παιδικών λευκών ειδών της DISNEY για Ελλάδα και Κύπρο.