Έφτασε πάλι αυτή η εποχή της αφόρητης ζέστης… Στα καπό των αυτοκινήτων τηγανίζεις αυγά, η άσφαλτος στην Κηφισίας σε ώρα αιχμής θυμίζει κάτι από το Mount Doom στη Mordor και όπως είναι φυσικό φευγαλέες σκέψεις σου περνούν από το μυαλό, καθώς ακούς μια εσωτερική φωνή (με το ανάλογο echo) να σου λέει: «Μήπως τελικά κάτι παραπάνω ξέρουν οι καλοχειμωνάκηδες και απεχθάνονται το καλοκαίρι»; Η αφόρητη ζέστη κάνει τα αστικά κέντρα να μοιάζουν με τις πύλες της κολάσεως, όμως υπάρχει μια εφεύρεση που μοιάζει θεόσταλτη (ίσως το καλύτερο δώρο που έκαναν οι Θεοί στον άνθρωπο μετά τη φωτιά), μια εφεύρεση που άλλαξε για πάντα το ρου της ιστορίας, μια εφεύρεση που κυριολεκτικά και μεταφορικά, σώζει ζωές! Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αναφερόμαστε στο air-condition)  (Willis Carrier σε ευχαριστούμε) και στις υπόλοιπες λύσεις κλιματισμού, οι οποίες με τις συνθήκες της υπερβολικής ζέστης που επικρατούν (απόρροια δυστυχώς και της κλιματικής αλλαγής), αποτελεί λύση ζωτικής σημασίας, αλλά και… επιβίωσης.

Μην αγοράσεις κλιματιστικό αν δεν μπεις στο e-catalogue του Public!

Σε περίπτωση λοιπόν που η επόμενη αγορά σας είναι ένα σύστημα κλιματισμού, τότε δεν χρειάζεται oύτε να… σκάτε, αλλά ούτε και να κάνετε τη ζωή σας πιο δύσκολη, καθώς ο νέος ψηφιακός e-catalogue του Public είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βουτήξετε σε μια όαση δροσιάς και… ευκολίας. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το path: www.public.gr/e-catalogues/ac-catalogue και όπως θα διαπιστώσετε θα βρεθείτε άμεσα σε ένα interactive και εξαιρετικά εύχρηστο digital περιβάλλον, το οποίο θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στο κλιματιστικό νέας γενιάς που επιθυμείτε από τα πιο κορυφαία brands της αγοράς, κάνοντας μια σωστή επιλογή που όχι μόνο σας συμφέρει οικονομικά (άλλωστε ως γνωστόν στα Public θα βρείτε τις κορυφαίες τιμές της αγοράς), αλλά παράλληλα είναι προσαρμοσμένη κατάλληλα στις πραγματικές σας ανάγκες.

Μάλιστα, εάν ορισμένες λέξεις όπως A.I., B.Τ.U., και ενεργειακή κλάση δεν περιλαμβάνονται στο λεξιλόγιο σας, o e-κατάλογος του Public αναμένεται να σας κατατοπίσει πλήρως αναδεικνύοντας τα διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε brand με απλή γλώσσα. Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι το ψηφιακό περιβάλλον του καταλόγου δεν θα σας βοηθήσει μόνο να κάνετε γρήγορα την επιλογή σας, αλλά παράλληλα θα σας επιτρέψει μέσω ενός στοχευμένου pop-up να καταλήξετε στο σύστημα κλιματισμού που πραγματικά χρειάζεστε, προσθέτοντάς το άμεσα στο καλάθι σας.

Επιπλέον, μέσα από το εξαιρετικά εύχρηστο και αξιόπιστο περιβάλλον του Public e-catalogue μπορείτε να διαμορφώσετε εσείς κατάλληλα τον τρόπο πληρωμής που σας βολεύει περισσότερο. Για παράδειγμα, μπορείτε να προτιμήσετε την ευελιξία της Klarna (με 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική) ή να προτιμήσετε τη δυνατότητα της Flex Pay με χαμηλή μηνιαία πληρωμή και έως 36 δόσεις ή ακόμη καλύτερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα και να αγοράσετε το επόμενο σας κλιματιστικό εντελώς άτοκα (μάθετε περισσότερα για τους τρόπους πληρωμής των Public εδώ). Και επειδή το Public είναι large τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να γεμίσετε με δροσιά το σπίτι σας, καθώς οι τόκοι είναι δώρο και… χάρισμα σας!

Air Condition με δωρεάν εγκατάσταση και top τρόπους πληρωμής!

Εάν βέβαια ακόμη δεν έχετε πειστεί γιατί τα Public είναι ο απόλυτος προορισμός για την αγορά του κλιματιστικού σας (μπορεί να έχετε ζαλιστεί λίγο από τη ζέστη σας… καταλαβαίνουμε), τότε δεν γίνεται να μην σας πείσει το γεγονός ότι στο συνολικό πακέτο της αγοράς ενός air-condition περιλαμβάνεται η δωρεάν εγκατάσταση (όλα η διαδικασία της εγκατάστασης γίνεται στο χώρο σας από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό του Public), ενώ με κάθε αγορά κλιματιστικού από τα Public απολαμβάνετε ένα μοναδικό δίκτυ προστασίας, καθώς παρέχεται επέκταση εγγύησης για πέντε χρόνια. Τέλος, με τη δυνατότητα του «Next Day Delivery” μπορείτε να έχετε το air-condition σας στην πόρτα σας, την επόμενη μέρα (με τέτοια ζέστη άλλωστε δεν είναι να περιμένεις και πολύ).

Για Air Condition, Public και ξείδρωσες!

Τι και εάν έξω σκάει ο τζίτζικας, τι και εάν 40 βαθμοί λιώνει το κορμί, τι και εάν αισθάνεστε τον λίβα που καίει τα σπαρτά… δεν χρειάζεται να καθυστερείτε άλλο μπείτε τώρα στον e-catalogue του Public για air-condition και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα… ιδρώσετε καθόλου!