Το μπάνιο είναι ένα καταφύγιο προσωπικής φροντίδας και χαλάρωσης, όπου αποσυρόμαστε για να ανανεώσουμε το σώμα και το μυαλό μας. Ένα από τα βασικά στοιχεία που συμβάλλουν στη φιλόξενη ατμόσφαιρα του είναι το ευχάριστο άρωμα που τυλίγει τον χώρο. Ένα αρωματικό μπάνιο μπορεί να μεταμορφώσει μια καθημερινή ρουτίνα σε μια απολαυστική εμπειρία. Είτε πρόκειται για το διακριτικό άρωμα της λεβάντας, τις αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών ή το καταπραϋντικό άρωμα του ευκαλύπτου, επιλέγουμε πολύ προσεκτικά την επιλογή του τέλειου αρώματος για να εμφυσήσει τον αέρα. Ένα καλά επιλεγμένο καθαριστικό χώρου μπορεί να μετατρέψει αυτόν τον χρηστικό χώρο σε μια ευωδιαστή όαση, όπου το ανακουφιστικό άρωμα όχι μόνο καλύπτει τυχόν ανεπιθύμητες μυρωδιές, αλλά δημιουργεί επίσης μια χαλαρωτική και αναζωογονητική ατμόσφαιρα που παραμένει για πολύ καιρό.

Μια από τις top μάρκες στην Ελλάδα στα μπλοκ τουαλέτας, έρχεται να μετατρέψει το μπάνιο σου σε προσωπικό σου Spa παρουσιάζοντας τη σειρά Bref Spa Moments με δύο νέα μοναδικά προϊόντα. Το Bref Spa Moments Ηarmony και το Bref Spa Moments Serenity θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα την τουαλέτα σου αλλά και να δημιουργήσεις ταυτόχρονα μια ευχάριστη και γαλήνια ατμόσφαιρα, σαν να βρίσκεσαι σε Spa.

Με το μοναδικό μείγμα αρωμάτων της, η νέα σειρά Bref Spa Moments δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης και ευχαρίστησης με τα επιλεγμένα αιθέρια έλαια φυσικής προέλευσης που αναδύονται σε κάθε χρήση. Με τη μοναδική σύνθεση τεσσάρων λειτουργιών του Bref, η καθαριότητα και η φρεσκάδα είναι εγγυημένες.

Το Bref Spa Moments Ηarmony με την ελαφριά και αέρινη σύνθεση του αρώματός του, δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και ηρεμίας. Με άρωμα αέρινο, καθαρό και αγνό αποτελούμενο από ξύλο κέδρου, κεχριμπάρι και άρωμα πούδρας στην βάση του, το οποίο ενισχύεται από λεβάντα, μιμόζα και μήλο. Από την άλλη, το Bref Spa Moments Serenity προσφέρει μια μοντέρνα και ελαφριά αρωματική δημιουργία για αίσθηση φρεσκάδας και γαλήνης. Με φόρμουλα από καρπούζι, lime, κρίνο, ανθό λωτού, πεύκο και σανταλόξυλο αναδύει ένα γλυκό και υδάτινο άρωμα που αναδύει καθαριότητα.

Το Bref ανταποκρίνεται πάντα στα θέλω του καταναλωτή, με τις 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες του, και με τις βελτιωμένες συνθέσεις του που είναι πλέον ακόμη πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δέσμευση της Henkel για έναν κόσμο πιο καθαρό, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και του τοπικού προγράμματος Aειφορίας «για καλό».

Bref Spa Moments για κορυφαία καθαριστική δράση σε συνδυασμό με μια αξέχαστη εμπειρία αρώματος που διαρκεί!