Στην καθημερινότητά μας, το κατοικίδιό μας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς μας. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε την ανάγκη να προσαρμόσουμε το σπίτι μας για να καλύπτει και τις δικές του ανάγκες. Είναι σημαντικό τα κατοικίδια να αισθάνονται άνετα, ασφαλή και χαρούμενα στον χώρο που ζουν μαζί μας.

Η νέα σειρά UTSÅDD της ΙΚΕΑ

Μια νέα σειρά προϊόντων αφιερωμένων αποκλειστικά στα κατοικίδια έρχεται να καλύψει αυτές τις ανάγκες. Η σειρά περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από κρεβάτια, κρυψώνες, κουβέρτες, κεραμικά μπολ και αντιολισθητικά σουπλά. Κάθε προϊόν σχεδιάστηκε με γνώμονα τη λειτουργικότητα και το στιλ, ώστε να ενσωματώνεται αρμονικά στον χώρο του σπιτιού σας.

Άνετα κρεβάτια και κρυψώνες

Τα άνετα κρεβάτια της σειράς είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη για να φιλοξενήσουν τόσο μικρόσωμα όσο και μεγαλόσωμα ζωάκια. Οι κρυψώνες προσφέρουν στις γάτες έναν ήσυχο και ασφαλή χώρο για να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν την ησυχία τους.

Κουβέρτες, μπολ και σουπλά

Οι κουβέρτες της σειράς είναι ιδανικές για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση στα κατοικίδια. Τα κεραμικά μπολ είναι σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τη διαδικασία του φαγητού, ενώ τα αντιολισθητικό σουπλά διατηρούν τον χώρο καθαρό και τακτοποιημένο.

Παιχνίδια για ατελείωτη διασκέδαση

Η σειρά δεν θα μπορούσε να παραλείψει τα παιχνίδια! Τα παιχνίδια είναι ανθεκτικά και σχεδιασμένα για να αντέχουν ακόμα και τα πιο δραστήρια σκυλιά. Με αυτά τα παιχνίδια, τα κατοικίδια μπορούν να διασκεδάζουν όλη μέρα, ενώ παράλληλα ενισχύουν τη φυσική τους κατάσταση.

Τα προϊόντα της νέας σειράς είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο διαδίκτυο. Βρείτε τα προϊόντα της νέας σειράς στα καταστήματα IKEA ή επισκεφθείτε το www.ikea.gr.

Η φροντίδα και η αγάπη για τα κατοικίδια είναι κάτι που αναδεικνύεται σε κάθε λεπτομέρεια της νέας αυτής σειράς, κάνοντας τη ζωή τους λίγο καλύτερη και τη δική σας πιο ευχάριστη.

Διάβασε επίσης: 

Ρετρό διακόσμηση: Η ΙΚΕΑ επανέρχεται με αντισυμβατικά σχέδια αλλά διαχρονικό στιλ