Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και αποτελεί την ιδανική αφορμή για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στις γυναίκες που τόσο αγαπάμε και εκτιμάμε, κάνοντάς τες να νιώσουν ξεχωριστές. Τι καλύτερο από την επιλογή ενός δώρου που θα βελτιώσει την καθημερινότητά της και θα κάνει τη ζωή της πιο εύκολή.

Η LG Electronics (LG) δημιουργώντας προϊόντα με νέες τεχνολογίες και καινοτομίες φροντίζει οι αγαπημένες σας να αισθάνονται άνετα στη ζωή τους.

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, το κλιματιστικό Dualcool Prestige της LG θα δώσει τη λύση στις αυξημένες ανάγκες για υγιεινό περιβάλλον. Πρόκειται για μία σειρά οικιακών κλιματιστικών που συνδυάζει την εξοικονόμηση ενέργειας[1], τον χαμηλό θόρυβο και τον αποτελεσματικό καθαρισμό της ατμόσφαιρας. Με την καινοτόμο τεχνολογία DUAL Inverter Compressor προσφέρει ενεργειακή απόδοση και γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη ψύξη[2] και θέρμανση, ενώ διαθέτει αθόρυβη λειτουργία[3].

Εάν ο χρόνος της μητέρας δεν είναι αρκετός και πρέπει να προλάβει όσα περισσότερα γίνεται σε μια ημέρα, ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο της LG θα της λύσει το πρόβλημα. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά[4] τους, προσφέροντας τη δυνατότητα για λιγότερες πλύσεις. Με την τεχνολογία ezDispenseTM [5] διανέμεται αυτόματα η βέλτιστη ποσότητα απορρυπαντικού και αποθηκεύεται ακόμα περισσότερο απορρυπαντικό στο δοχείο[6], ενώ καθορίζεται αυτόματα η δόση που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων, μειώνοντας τον κίνδυνο παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα. Διαθέτει τεχνολογία TurboWash™360˚,με την οποία επιταχύνεται η πλύση και τα ρούχα καθαρίζονται σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο[7]. Ακόμη, χάρη στην τεχνολογία AI DD[8] ανιχνεύεται αυτόματα η απαλότητα και το βάρος των υφασμάτων και επιλέγονται οι βέλτιστες κινήσεις. Αυτό προσφέρει υψηλή φροντίδα στα υφάσματα, συμβάλλοντας στη μείωση της φθοράς τους.

Η εργασία από το σπίτι ή το γραφείο μπορεί να γίνει πιο αποδοτική χάρη στα LG Ergo Monitors, αφού προσφέρουν υψηλές προδιαγραφές εργονομικής καινοτομίας και συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, με τη δημιουργία μιας άνετης και σταθερής στάσης του σώματος. Η αυξημένη ευελιξία της βάσης Ergo Dual προσφέρει εκτεταμένη εργονομική δυνατότητα επιλογής των ρυθμίσεων επέκτασης, ανάσυρσης, περιστροφής στον κατακόρυφο άξονα, περιστροφής στον οριζόντιο άξονα, ύψους, κλίσης, διάφορες διατάξεις όπως «Side by Side», «Center-Portrait», «Pivot» και «Stacked»[9], καθώς και υψηλή παραγωγικότητα, αυξάνοντας την εστίαση και την εμπειρία του χρήστη. Είναι εξοπλισμένο με πάνελ IPS, διαθέτει κομψό σχεδιασμό και δυνατότητα εύκολης εγκατάστασης, αναπαράγει λεπτομερείς εικόνες και ακριβή χρώματα και αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για χρήση καθημερινών εφαρμογών, αλλά και για επεξεργασία εικόνας και video, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη, άνετη και ιδιαίτερα παραγωγική εργασία.

Το ασύρματο ηχείο XBOOM Go XG5QBK της LG θα προσφέρει στις μαμάδες άπειρες στιγμές χαλάρωσης ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική και μια ανεβασμένη εμπειρία ήχου. Με νέο Woofer τύπου track και ισχυρή απόδοση 20W – την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία – το ασύρματο ηχείο αποδίδει δυνατό και ζωντανό ήχο. Με το XG5QBK και με τη βοήθεια του αλγόριθμου ενίσχυσης, το μπάσο είναι ακόμα πιο ισχυρό ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Αντίστοιχα, το Sound Boost διευρύνει το ηχητικό πεδίο και ο ήχος γίνεται μοναδικός. Το XG5QBK έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 18 ώρες[10] ενώ διαθέτει προστασία IP67[11] για να αντέχει στο νερό και τη σκόνη, ώστε να μπορεί να παίζει μουσική σε οποιοδήποτε μέρος.

Για στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας μια αγαπημένη ταινία, οι τηλεοράσεις LG OLED, είναι γνωστές για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας τους. Παράγουν ζωντανά, ακριβή χρώματα με βαθύ μαύρο και υψηλή αντίθεση για εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες ενώ διαθέτουν όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά. Διαθέτει AI Picture Pro και την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας HDR Expression Enhancer που εντοπίζει και βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (π.χ. πρόσωπα ανθρώπων) σε κάθε σκηνή, δίνοντάς τους μια πιο ζωντανή ποιότητα με βελτιωμένη ευκρίνεια και τρισδιάστατη εφαρμογή, εφαρμόζοντας χαρτογράφηση τόνου βασισμένη στη βαθιά εκμάθηση. Το FILMMAKER MODE κάνει την εικόνα πιο αληθινή και διατηρεί την οπτική του σκηνοθέτη, ενώ το Dolby Vision™ ζωντανεύει τις σκηνές. Το Dolby Atmos®[12] παράγει καθηλωτικό και χωρικό ήχο και ο χρήστης απολαμβάνει τη μαγεία του κινηματογράφου από το σαλόνι του σπιτιού.

Φέτος, μην ξεχάσετε τις αγαπημένες σας μητέρες, προσφέρετέ τους ένα δώρο από την LG και αλλάξτε την καθημερινότητά τους προς το καλύτερο.

[1] Πιστοποίηση από TUV. Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) εξοικονομούν ενέργεια έως και κατά 70% παραπάνω από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). *Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ), διάρκεια δοκιμής (8 ώρες).
[2] Τα κλιματιστικά LG με inverter (US-Q242K*) παρέχουν ψύξη έως και κατά 40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά LG χωρίς inverter (TS-H2465DAO). Αρχική θερμοκρασία (εξωτερική 35 , εσωτερική 33 ), θερμοκρασία ρύθμισης (26 ).
[3] Σύμφωνα με εσωτερική δοκιμή της LG, το κλιματιστικό LG DUAL Inverter εκπέμπει θόρυβο κάτω των 19 dBA. (Μοντέλο – V10API).
[4] Η χωρητικότητα διαφέρει ανά μοντέλο.
[5] Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν την λειτουργία ezDispenseTM.
[6] Έως και 20 πλύσεις σε κανονική δόση (φορτίο 5 κιλών). Η δοκιμή έγινε σε εργαστήριο της LG.
Πρόγραμμα βαμβακερών και “κανονική” δόση απορρυπαντικού.
[7] Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν την λειτουργία TurboWash. Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.
[8] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης (Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).
[9] Επέκταση / Ανάσυρση 210mm, Περιστροφή σε κατακ. άξονα -335°~335°, Ρύθμιση ύψους 150mm, Περιστροφή σε οριζόντιο άξονα 90˚, Ρύθμιση κλίσης -30˚~35˚
[10] Η 18ωρη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση του ηχείου με ένταση στο 50% και χωρίς φωτισμό. Με βάση τη δική μας αξιολόγηση της πηγής ήχου. Ο ήχος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης του χρήστη.
[11] Η βαθμολογία IP67 είναι συνδυασμός των IP6X και IPX7. IP6X σημαίνει στεγανό σε σκόνη, ώστε να μην εισχωρεί σκόνη, και πλήρη προστασία από επαφή. IPX7 είναι η προστασία από τις επιπτώσεις της βύθισης στο νερό, με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε νερό έως και 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.
[12] Τα Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos και Dolby Vision Gaming είναι εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories Licensing Corporation

Leave a Reply

Your email address will not be published.