Η ηλεκτρική σκούπα αποτελεί ένα “εργαλείο” που είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι, αν επιθυμούμε να ζούμε σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που στο χώρο υπάρχουν παιδιά ή κατοικίδια, οφείλουμε να επενδύσουμε σε ένα μοντέλο που να εγγυάται μοναδικά αποτελέσματα όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από το σπίτι. Αν κι εσύ “φλερτάρεις” με την ιδέα να αποκτήσεις μια σκούπα που να μη σε απογοητεύει ποτέ, ρίχνοντας μια ματιά στην αγορά, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι μόνο με τις σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Κι όταν αναφερόμαστε σε σκούπες που μπορούν να τα κάνουν…όλα, εννοούμε πάντα τις μοναδικές συσκευές της Kärcher.

Γιατί οι σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης είναι…μονόδρομος

Όλα τα σπίτια -λίγο πολύ- διαθέτουν μια ηλεκτρική σκούπα που καλύπτει τις ανάγκες της καθημερινής καθαριότητας. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που θες να καθαρίσεις την αυλή που έχει χαλίκια, την αποθήκη ή να μαζέψεις τις σαπουνάδες στο μπάνιο; Η πλειοψηφία των συσκευών, που χρησιμοποιούμε για τις οικιακές εργασίες, καθίστανται άχρηστες μπροστά σε πραγματικές προκλήσεις, είτε γιατί δεν είναι κατασκευασμένες να απορροφούν το νερό είτε γιατί δε διαθέτουν μεγάλο καλώδιο, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, στο αυτοκίνητο. Η Kärcher όμως έρχεται να δώσει για μια ακόμα φορά λύση με τη σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης WD 5 V-25/5/22 που αποτελεί εξαιρετική επιλογή χάρη στα βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού που παρέχει σε ξηρούς, υγρούς, λεπτούς ή χονδροειδείς ρύπους με κατανάλωση ισχύος 1100 watt.

Γιατί να επιλέξεις τη WD 5 V-25/5/22 της Kärcher

Υπάρχουν άπειροι λόγοι που κάνουν αυτό το προηγμένο μοντέλο της εταιρείας να ξεχωρίζει και μάλιστα με διαφορά:

  • Συνοδεύεται από ανθεκτικό πλαστικό κάδο 25 λίτρων
  • Έχει καλώδιο ρεύματος μήκους 5 μέτρων, ώστε να μη χρειάζεται να αλλάζεις συνεχώς πρίζες
  • Διαθέτει σωλήνα αναρρόφησης μήκους 2,2 μέτρων με αφαιρούμενη, ηλεκτροστατικά προστατευμένη λαβή, ακροφύσιο δαπέδου με δυνατότητα εναλλαγής, επίπεδο πτυχωτό φίλτρο και σακούλα φίλτρου fleece. Το επίπεδο πτυχωτό φίλτρο είναι κατάλληλο για αδιάκοπη υγρή και ξηρή αναρρόφηση χωρίς να χρειάζεται αλλαγή φίλτρου.
  • Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης μπορεί να αποθηκευτεί με τρόπο που εξοικονομεί χώρο κρεμώντας τον στην κεφαλή της συσκευής.
  • Ισχυρές δόσεις αέρα σπρώχνουν τη βρωμιά από το φίλτρο στον κάδο με το πάτημα ενός κουμπιού. Η αναρροφητική ισχύς επανέρχεται γρήγορα.

Επαναστατικό φίλτρο για σκούπισμα χωρίς διακοπή

Ένα από τα “δυνατά” πλεονεκτήματα της WD 5 V-25/5/22 είναι το επίπεδο πτυχωτό φίλτρο, που είναι κατάλληλο για αδιάκοπη υγρή και ξηρή αναρρόφηση χωρίς να χρειάζεται αλλαγή. Παράλληλα, χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία αφαίρεσης φίλτρου, το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αποφεύγοντας κάθε επαφή με τους ρύπους. Το κουμπί καθαρισμού φίλτρου μπορεί να πατηθεί για να καθαρίσει αποτελεσματικά το φίλτρο και να αποκαταστήσει την ισχύ αναρρόφησης. Η αφαιρούμενη λαβή επιτρέπει την απευθείας σύνδεση εξαρτημάτων στον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης. Ο εύκαμπτος σωλήνας μπορεί να ασφαλιστεί με ασφάλεια στην κεφαλή της συσκευής για αποθήκευση εξοικονόμησης χώρου.

Αν, λοιπόν, κι εσύ αναζητάς μια σκούπα υψηλών προδιαγραφών για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, η WD 5 V-25/5/22 θα σε κάνει να…ξεχάσεις τις συμβατικές σκούπες, αφού προσφέρει άψογα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Απομακρύνει εύκολα ρύπους από όλους τους τύπους δαπέδου αλλά και από χαλιά, τη στιγμή που η αποθήκευση των ξηρών και των υγρών ακαθαρσιών γίνεται σε ξεχωριστούς χώρους, ώστε να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το άδειασμα της σκούπας είναι απλά…παιχνιδάκι!

Μάθετε περισσότερα εδώ