Στο άκουσμα της λέξης χειμώνας, ένα πράγμα μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Ζεστό σπίτι συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και τι πιο ωραίο από το να μπορείς να χαρείς αυτές τις όμορφες οικογενειακές στιγμές με απόλυτη ξεγνοιασιά, αφοσιωμένος μόνο στις μοναδικές στιγμές του κρύου χειμώνα που μας φέρνει πιο κοντά… Η Praktiker μας δίνει τη λύση και σε αυτό το ερώτημα, προκειμένου να κάνουμε τον χώρο μας πιο θερμό από ποτέ, αποτελεσματικά αλλά και οικονομικά! Πάντα χρησιμοποιώντας τη γνώμη και τη γνώση των ειδικών της Praktiker.

Κάθε φορά που γίνεται λόγος για τη θέρμανση του σπιτιού, οι αναρίθμητες επιλογές μπορεί να μας μπερδέψουν. Αφυγραντήρες, ηλεκτρική θέρμανση, κλιματισμός, καθαριστές αέρα, σόμπες, θερμοστάτες και ενεργειακά τζάκια έρχονται να μας προσφέρουν λύσεις, προκειμένου να απολαύσουμε περισσότερο τις μέρες και τις νύχτες του χειμώνα. Πως όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο κλίμα στο δικό μας σπίτι και ποιες είναι οι κατάλληλες συσκευές που θα εξυπηρετήσουν τις δικές μας ανάγκες; Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, αρκεί να απευθυνθούμε στους clima experts της Praktiker, που μας δίνουν συμβουλές ώστε να φτιάξουμε το κατάλληλο κλίμα στον χώρο μας.

Η Praktiker Hellas, τον φετινό χειμώνα, έρχεται να μας δώσει όλες τις επιλογές για τη θέρμανση του σπιτιού, μέσα από μια τεράστια γκάμα συσκευών και συμπληρωματικών ειδών. Άλλωστε, η εταιρεία αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο DIY & Home Improvement, διαθέτει 16 καταστήματα πανελλαδικά και ένα δυναμικό e-shop, στο οποίο βρίσκουμε πρακτικά τα πάντα.

Έξυπνα tips για να διαμορφώσουμε το κατάλληλο κλίμα στο σπίτι

Στον Κατάλογο Θέρμανσης της Praktiker μπορούμε να ανακαλύψουμε αμέτρητες λύσεις που θα δημιουργήσουν το ιδανικό κλίμα ζεστασιάς και θαλπωρής. Όμως για να προχωρήσουμε στην κατάλληλη αγορά χρειάζεται να γνωρίζουμε ότι:

-Για καλύτερα αποτελέσματα, χρειαζόμαστε έναν αφυγραντήρα. Αποτελεί την ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της υγρασίας, καθώς προσφέρει ένα καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από αυτήν, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για την καλύτερη απόδοσης της θέρμανσης.

Aφυγραντήρας Juro Pro Εco II 16 Lt


-Με έναν καθαριστή αέρα επιτυγχάνεται ο ιδανικός συνδυασμός θερμοκρασίας και ατμόσφαιρας, ενώ αποφεύγουμε τις δυσάρεστες οσμές στον χώρο.

Kαθαριστής αέρα/Ιονιστής Inventor QLT-500

Ποιες είναι οι συσκευές θέρμανσης που μπορείς να επιλέξεις

Η ηλεκτρική θέρμανση, σύμφωνα με τους ειδικούς της Praktiker, αποτελεί την κατάλληλη λύση για μικρούς και μεσαίους χώρους. Αν ο χώρος σου είναι μέχρι 65τ.μ προτίμησε τον κλιματισμό, καθώς αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή.

Ψηφιακό ηλεκτρικό καλοριφέρ Rohnson R-2311-20

Κλιματιστικό Daikin Siesta C35 Sensira, τεχνολογίας Inverter, απόδοσης 12000 BTU

Ποια σόμπα είναι η κατάλληλη;

Στα Praktiker θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε σόμπες. Οι σόμπες Pellet και πετρελαίου/κηροζίνης είναι κατάλληλες για μεσαίους και μεγάλους χώρους. Η σόμπα υγραερίου είναι η πιο οικονομική σε αυτή την κατηγορία και έχει το πλεονέκτημα ότι μεταφέρεται εύκολα. Οι σόμπες ξύλου από την άλλη πλευρά, έχουν μεγάλη αντοχή και ευελιξία στη διαχείριση της καύσιμης ύλης.

Σόμπα ξύλου Blist BR

Πότε να επενδύσεις σε ένα ενεργειακό τζάκι

Οι clima experts της Praktiker μας συμβουλεύουν ότι είναι καλύτερο να επενδύσουμε σε ένα ενεργειακό τζάκι, όταν σε ένα χώρο υπάρχει ήδη εγκατάσταση τζακιού. Μπορεί να καλύψει μεγάλους χώρους και το κόστος συντήρησης μας συμφέρει.

Ζεστασιά και ανανέωση για όλα τα δωμάτια

Παράλληλα με τις συσκευές θέρμανσης, σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας παίζουν και άλλα είδη. Γι’ αυτό η Praktiker συστήνει μια σειρά από χαλιά και μοκέτες, κουβέρτες, παπλώματα και κουρτίνες, που παράλληλα με τη ζεστασιά θα φέρουν και μια νότα ανανέωσης στα δωμάτια.

Χαλιά Velvet Heatset

Κρύο και υγρασία; Φέτος είναι οι μόνες λέξεις που δεν θα βρεις στο λεξιλόγιο σου! Σε όποια λύση θέρμανσης κι εάν καταλήξεις, ανάλογα με τον χώρο, το budget και (κυρίως) τη διάθεση σου, στα Praktiker κυριολεκτικά δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Με τα Praktiker και τις επιλογές που σου δίνουν στα προϊόντα θέρμανσης, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις τον φετινό χειμώνα να θυμίζει… καλοκαίρι! Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι πάντα ένα “ζεστό” σπίτι είναι η αφετηρία για να ζεσταθεί και η καρδιά σου!