Οι συνήθειες μας όσο περνά ο καιρός αλλάζουν. Όλο και περισσότεροι από εμάς βάζουμε στο “τραπέζι” τον όρο clean beauty και νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τη φύση. Τα προϊόντα που βάζουμε πια στο σπίτι μας περνούν από “κόσκινο”, αφού θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι βλαβερά ούτε για το περιβάλλον ούτε για εμάς τους ίδιους.

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν τα κεριά, αφού το άρωμά τους υπόσχεται υπέροχα ταξίδια χωρίς καν να απομακρυνθούμε από το σπίτι. Οι τάσεις πλέον απαιτούν να επιλέγουμε σειρές που μας φέρνουν σε επαφή με τη γη. Τα αρώματα που είναι εμπνευσμένα από φυτά, μπαχαρικά, υφές και καρπούς δικαίως έχουν γίνει τα αγαπημένα μας. Μια τέτοια συλλογή μας σύστησε πρόσφατα και η Little Secrets που φέρει το όνομα EARTH.

Το αρωματικό κερί της σειράς EARTH είναι φτιαγμένο με 100% πιστοποιημένο φυτικό κερί σόγιας χωρίς φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα (Pesticide and Herbicide free certification), φέρει
επίσης πιστοποίηση non-gmo (no genetically modified organisms) και τα καλύτερα ποιοτικώς αρωματικά έλαια. Τα φυτίλια, είναι βαμβακερά, δεν περιέχουν μόλυβδο ή άλλα μέταλλα και προσφέρουν καθαρή καύση χωρίς εκπομπές αιθάλης. Τα δοχεία τους είναι επαναχρησιμοποιούμενα αφού καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Δεν περιέχουν παραφίνη ή άλλα πετρελαιοειδή.

AMBER NATURAL SOY CANDLE 210ML & AMBER HOME DIFFURER

Ξυλώδες και αισθαντικό κεχριμπάρι με νότες από λεμόνι, κίτρο, με νότες κορυφής από ηλιοτρόπιο και βιολέτα και κλείνει με νότες από βετιβέρ, σανταλόξυλο, μόσχο και βανίλια

PEONY NATURAL SOY CANDLE & AMBER HOME DIFFURER

Λαμπερή και σαγηνευτική παιώνια με νότες από κόκκινο μήλο και περγαμόντο. Στη μέση βρίσκουμε νότες από παιώνια, κόκκινο τριαντάφυλλο, γιασεμί και βιολέτα. Το άρωμα ολοκληρώνεται με νότες από ξύλα, μόσχο και σουέτ.