Ένα από τα μειονεκτήματα της χρήσης αποχυμωτή στην κουζίνα σας είναι το πόσο δύσκολο (ή αν προτιμάτε… βαρετό) είναι να τον καθαρίζετε, αφού έχετε φτιάξει το φρέσκο χυμό σας. Αν έχετε σταματήσει να απολαμβάνετε φυσικούς χυμούς, λόγω του χρόνου που χρειάζεται για να καθαρίσετε τον αποχυμωτή στη συνέχεια, μπορεί να σας ενδιαφέρει το JUISIR.

Ο JUISIR έχει, αυτό το μήνα, ξεκινήσει την εκστρατεία του στο crowd-funding site Kickstarter και έχει ήδη κερδίσει σχεδόν 7 φορές περισσότερα χρήματα από τον αρχικό του στόχο, χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημα παρασκευής χυμού που δεν απαιτεί καθαρισμό.

JUISIR2

Ο αποχυμωτής διαθέτει μία πρέσα με ισχύ περίπου 8 τόνων που επιτρέπει να στραγγιχτεί μέχρι και η τελευταία σταγόνα από τα φρούτα της επιλογής σας.

Σε αντίθεση με τους “παραδοσιακούς”, οι αποχυμωτές ψυχρής συμπίεσης συμπιέζουν φρούτα και λαχανικά χρησιμοποιώντας μεγάλες ποσότητες ισχύος για να παράγουν υψηλότερη απόδοση χυμού. Η τεχνική ψυχρής συμπίεσης σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μέγιστη δυνατή διατροφική αξία των χυμών από τα φρούτα και τα λαχανικά, καθώς δεν παράγεται θερμότητα κατά τη διαδικασία παρασκευής τους.

Επιπλέον, ο JUISIR αποθηκεύει ό,τι πρέπει να απορρίψετε σε σακούλες μίας ή πολλαπλής χρήσης, κατασκευασμένες είτε από βιοδιασπώμενα είτε από ανακυκλώσιμα υλικά.

Μία λύση για την κουζίνα που ήδη έχει ενθουσιάσει πολλούς…

Πηγή: SecNews